۱۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۵۵

فخری عنوان کرد:

ساماندهی بازارچه سیف سقز، گامی مهم در تقویت مبادلات مرزی کردستان است

ساماندهی بازارچه سیف سقز، گامی مهم در تقویت مبادلات مرزی کردستان است

سقز - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان سقز گفت: ساماندهی و رفع مشکلات بازارچه مرزی سیف سقز گامی موثر در تقویت مبادلات مرزی استان کردستان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، نادر فخری در جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان سقز اظهار داشت: برای رفع مشکلات این بازارچه در مرحله اول بیش از سه میلیارد ریال به منظور ساماندهی بازارچه سیف اختصاص یافته است.

وی افزود: امیداواریم با تخصیص این میزان اعتبار و تلاش و همکاری بیش از پیش مسئولان ساماندهی این بازاچه که در حال حاضر تقریبا راکد است، به زودی محقق شود.

فرماندار سقز ادامه داد: این شهرستان دارای 35 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است و این مسئله شرایط مناسبی برای تقویت مبادلات مرزی به صورت رسمی و قانونی ایجاد کرده است.

فخری فعال کردن بازارچه مرزی سیف و تشکیل تعاونی برای کوله بران مرزنشین را اقدامی مهم در مقابله با پدیده شوم قاچاق عنوان کرد.

وی در ادامه اجرای طرح شبنم را حرکت موثر برای مبارزه با قاچاق کالا نام برد و یادآور شد: اجرای این طرح نیازمند همکاری جدی مردم است.

فرماندار سقز بیان کرد: طرح شبنم با هدف شفاف سازی کالاهای وارداتی و به منظور مبارزه با قاچاق کالا و ارز اجرا می شود.

فخری گفت: با اجرای طرح شبنم در استان و شهرستان اقدامات مناسبی در راستای مبارزه با قاچاق کالا در بخشهای مختلف صورت گرفته است.

وی طرح شبنم را یکی از طرحهای پیشگیرانه و بازدارنده در زمینه قاچاق کالا دانست و بر حمایت و اجرای این پروژه مهم که آرامش و رونق اقتصادی بازار را به دنبال دارد، تاکید کرد.

فرماندار سقز با بیان اینکه در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی قرار داریم، افزود: بر همه ما مسئولان تکلیف دینی و قانونی است تا از تولید داخلی به منظور حمایت از شغل برای افراد جامعه حمایت کنیم.

فخری هزینه کردن در ساماندهی بازارچههای مرزی و فعالان تجاری این شهرستان را بهترین سرمایه گذاری در تقویت مبادلات مرزی و ایجاد اشتغال پایدار در این منطقه عنوان کرد و بر آن تاکید کرد.

روزانه 150 تن زباله در شهرستان سقز تولید می شود

شهردار سقز از تولید روزانه150 تن زباله در این شهرستان خبرداد.

عثمان رحیمی در کارگروه پسماند شهرستان سقز اظهار داشت: در سقز روزانه 150 تن زباله تولید می شود که پیش بینی می شود شهرداری سقز بتواند به عنوان اولین شهرداری کشور و با برنامه ریزی های صورت گرفته از قبیل ساخت سوله های ویژه، بهره گیری از سیستم های جدید بازیافت زباله در سال 93 از این زباله ها برق تولید کند.

وی افزود: شهرداری به دو صورت تفکیک در مقصد و مبداء به صورت مکانیزه و با فرهنگ سازی در بین مردم این طرح را شروع و در این راستا آموزش چهره به چهره را از اردیبهشت ماه 91 در محلات مختلف شهر آغاز کرده است.

زباله در 51 روستای سقز به صورت بهداشتی دفن می شود

معاون برنامه ریزی فرمانداری شهرستان سقز نیز در این جلسه بیان کرد: بحث پسماند نیاز به کارهای مداوم و مستمر دارد و با برنامه ریزی و فرهنگ سازی می توان مواردی از جمله تفکیک زباله از مبدا و بازیافت را در سطح شهرستان عملی کرد.

اسماعیل رستم پور استفاده از زباله به عنوان طلای کثیف در تولید بیوگاز و کود سبز را از جمله مواردی عنوان کرد که در بحث مدیریت پسماند مطرح است.

وی ادامه داد: هم اکنون در 51 روستای سقز به صورت بهداشتی زباله دفن می شود که با ایجاد دهیاری های در دست اقدام تعداد این روستاها افزایش می یابد.

معاون برنامه ریزی فرمانداری شهرستان سقز در ادامه خواستار همکاری تمامی ادرات شهرستان در به انجام رسیدن این مهم شد.

رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان سقز نیز گفت: در استان کردستان، شهر سقز به عنوان الگو و مرکزی برای اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا انتخاب شده است که با توجه به اقدامات صورت گرفته پیش بینی می شود استقبال مناسبی توسط شهر فرهنگ دوست و متمدن سقز از این بحث صورت گیرد.

محمد قادری اهمیت تفکیک زباله از مبدا را امری مهم در اقتصاد و زیست محیط شهری و روستایی عنوان کرد و یادآور شد: اجرای این امر در آینده باعث می شود که شاهد شهری سالم و پاک باشیم.

کد خبر 1760734

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha