۱۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۳۰

اصغری خبر داد:

بررسی 13 هزار درخواست مشاغل زیان آور در مازندران

بررسی 13 هزار درخواست مشاغل زیان آور در مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: 13 هزار درخواست مشاغل سخت و زیان آور استان در هشت ماهه نخست امسال بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران اصغری افزود: این تعداد پرونده با تشکیل 30 جلسه بدوی تا پایان آبان ماه سالجاری مورد بررسی قرار گرفته و تعداد 10هزار و 836 پرونده مورد تأیید قرار گرفته است.

وی با اشاره به پیشرفت قابل توجه وصول و بررسی درخواستهای بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور در سالجاری گفت: در سال گذشته تعداد پنج هزار و 328  پرونده وصول و مورد رسیدگی قرار گرفته است.

اصغری ادامه داد: کارگران قبل از هر اقدام آیین‌ نامه‌های مربوطه را که در بخش سخت و زیان آور سایت  اداره کل موجود بوده به دقت مطالعه کرده و نسبت به تکمیل فرم ها اقدام کنند.

آگاه سازی مدیران صنایع گامی بزرگ درمدیریت مصرف انرژی

معاون برنامه ریزی و منابع انسانی آبفای شهری مازندران روز شنبه در اختتامیه جشنواره بهینه سازی مصرف آب و برق در مازندران هدف از برگزاری این نمایشگاه و جشنواره را، نمایش و ارائه آخرین خلاقیتها و ایده های نوین در بخش صنعت آب و برق و آشنایی با فن آوریهای جدید در جهت کم کردن مصرف انرژی توسط صنایع داخلی کشور اعلام کرد.

حسین محمودی گفت: با اجرای این قبیل برنامه ها تلاش می شود در جهت نیل به اهداف صرفه جویی، سطح آگاهی عمومی بخشهای خانگی، صنعتی، کشاورزی، تجاری و اداری در این زمینه افزایش یابد.

وی با بیان اینکه باید نگرشها و باورهای مردم را در خصوص نحوه مصرف آب و برق تغییر دهیم تصریح کرد: باید راههایی که ما را در آینده با چالش مواجه خواهد کرد شناسایی و برای رفع آنها تلاش کنیم.

ساری رتبه نخست کمک های مالی به عتبات وعالیات

 سید عباس حسینی نژاد، فرماندار مرکز استان گفت: در شش ماهه نخست سالجاری شهرستان ساری بالغ بر 822 میلیون ریال رتبه نخست را در کمک به بازسازی عتبات عالیات را به خود اختصاص داد.

 وی افزود: در این راستا مردم شهرستان ساری بیش از 822 میلیون ریال به این امر  اختصاص دادند.

فرماندار ساری افزود: شهرهای نکا، بهشهر، بابلسر و قائم شهر به ترتیب در ردیفهای بعدی قرار دارند.

نیمی از ادارات  آمل دوگانه سوز شدند

فرماندار آمل گفت: با تمهیدات در نظر گرفته شده و با هدف مقابله با افت فشار و قطع احتمالی گاز در فصل سرما، بیش از نیمی از نهادهای دولتی، واحدهای خدماتی ، آموزشی و تولیدی این شهرستان به سامانه دوگانه سوز تجهیز شدند.

یدالله اکبرزاده افزود : هم اکنون بیش از 50 درصد نانوایی ها ، بیمارستان ها، مدارس و بیشتر ادارات دولتی آمل نسبت به فراهم کردن سوخت جایگزین اقدام کردند.

وی گفت: شرکت توزیع پخش فرآورده های نفتی آمل باید نسبت به توزیع سوخت مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان بر اساس نیاز واقعی آنان اقدام کند.

کد خبر 1760887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha