۱۹ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۲۲

صدیقی خواستار شد:

نمایشگاه دائمی فرش در شهرستان اهر ایجاد شود

نمایشگاه دائمی فرش در شهرستان اهر ایجاد شود

اهر – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان اهر خواستار ایجاد نمایشگاه دائمی فرش در شهرستان اهر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صدیقی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات فرش در مناطق زلزله زده با اشاره به پیشینه تاریخی منطقه در رشته فرشبافی در مناطق شهری و روستایی، راه اندازی و ایجاد نمایشگاه دائمی فرش و صنایع دستی را از خواسته های فرشبافان منطقه در جهت فروش مستقیم کالاهای خود اعلام کرد.

صدیقی  با اشاره به زلزله اخیر در شهرستان اهر گفت: بیشتر روستائیان شهرستان اهر به تولید فرش مشغول هستند که متأسفانه در زلزله اخیر دار قالی ها دچار آسیب شده اند که امیدواریم در این زمینه دولت عنایت بیشتری داشته باشد تا قسمتی از مشکلات روستائیان حل شود.

وی تولید فرش، ورنی، فرشهای کناره، گلیم، جاجیم و بافت انواع فرش در رجهای مختلف را یکی از شغلهای مهم قشر زحمتکش روستایی و عشایری عنوان کرد و اختصاص تسهیلات ویژه کم بهره، بیمه فرش بافی، تأمین مواد اولیه خالص و استاندارد برای فعالان این صنعت را از نیازهای ضروری آنها برشمرد.

صدیقی، با اشاره به اینکه  بیش از 20 هزار نفر هم اکنون از این طریق امرار معاش می کنند ایجاد نمایشگاه دائمی برای عرضه محصولات آنها را ضروری برشمرد و خواستار توجه ویژه وزارت صنعت، معدن و بازرگانی برای ایجاد این نمایشگاه در اهر شد.

این مقام مسئول، برگزاری جشنواره های صنایع دستی و ورنی را در جهت جذب مشتریان و شناسایی منطقه مهم ارزیابی کرد و اظهار امیدواری کرد این جشنواره با راه اندازی دبیرخانه دائمی در شهرستان اهر منشأ خدمات ارزنده برای فعالان این صنعت شود. 

توافق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای قراردادن بافت فرش در زمره مشاغل سخت

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس مرکز ملی فرش ایران، همچنین از توافق با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای قراردادن بافت فرش در زمره مشاغل سخت و زیان آور خبرداد.

محمد باقر آقاعلیخانی در گفت: بیمه قالی بافان و یا آمادگی نمایندگان برای عضویت در فراکسیون فرش مجلس نشان از حمایت دولت و مجلس از فعالان در تولید فرش است.

وی گفت: اعتبارات اختصاص یافته در حوزه فرش دست باف در سال نزدیک به 20 میلیارد ریال بوده اما با وجود حجم زیاد بافندگان در حوزه فرش دست باف این اعتبارات کافی نیست.

رئیس مرکز ملی فرش ایران، آموزش بیش از پنج هزار نفر، چاپ کتاب چند زبانه برای بازاریابی خارجی، توافق با صدا وسیمای استان برای تولید برنامه در حوزه فرش، اعزام هیئت ها به خارج از کشور و کمک های بلاعوض برای مناطق زلزله زده را از کارهای انجام شده و یا در حال انجام در حوزه فرش در استان آذربایجان شرقی اعلام کرد.

آقاعلیخانی، همچنین از آمادگی مرکز ملی فرش ایران برای پرداخت شش درصد یارانه برای تسهیلاتی که بانک های استان آذربایجان شرقی برای بافندگان فرش می پردازند خبرداد.

وی، همچنین از آمادگی مرکز ملی فرش ایران برای تجهیز در صورت تأمین فضای آماده برای نمایشگاه های دایمی فرش از سوی مسئولان خبرداد.
 

کد خبر 1761617

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha