به گزارش خبرنگار مهر، نیشابور در سالهای اخیر به برکت پشتیبانیهای مردم، سیاست های دولت و پیگیری مسئولان ارشد خود، میرود که جایگاهش را در عرصه آموزش عالی باز یابد.
این جایگاه اکنون شامل دو دانشگاه آزاد، شش دانشگاه پیام نور، یک دانشگاه ملی، دو دانشگاه علمیکاربردی، سه دانشکده فنی، یک دانشکده ملی پزشکی، یک دانشکده فرهنگیان، دو دانشگاه غیر انتفاعی و پنج حوزه علمیه با 25 هزار نفر دانشجو و صدها نفر طلبه است ولی هنوز این جایگاه با آرزوهای قابل تحقق مردم مهد علم و ادب فاصله دارد.
فاصلهای که اگر مسئولان حال حاضر کمی واقعبینانه آن را مدیریت کنند، به مراتب جایگاه آموزش عالی نیشابور جلوتر از وضعیت فعلی خواهد بود.
یکی از این مراکز دانشکده کشاورزی نیشابور است، مرکزی که بهگفته مسئولان، بزرگترین دانشکده کشاورزی شرق کشور با ظرفیتهای ویژه است.
ظرفیتهایی که اگر به آن کمی توجه شود، میتواند این دانشکده را به بزرگترین دانشگاه کشاورزی کشور تبدیل کند.
پیشینیان به گونهای نیازسنجی و آیندهنگری کردهاند که الان این دانشکده با وسعت 200 هکتار دارای تاسیسات مناسب، دو حلقه چاه عمیق، 12 رشته با بیش از هزار و 500 نفر دانشجو در دو مقطع کارشناسی و کاردانی، سه کمیته تخصصیپژوهشی از 36 کمیته کشور در مسیر بلوار پژوهش در کنار سه مرکز مهم و بزرگ آموزش عالی شهرستان قرار دارد.
با کمی تعامل بین دستگاهی و هزینه میتوان شاهد ارتقای دانشکده کشاورزی نیشابور به بزرگترین و یا حداقل یکی از بزرگترین دانشگاههای کشاورزی کشور باشیم.
این درخواست مردمی از نمایندگان پرسابقه نیشابور در مجلس، معاون استاندار و فرماندار، مدیر آموزش و پرورش و دست آخر مدیر تنها دانشکده کشاورزی نیشابور است.
نظر شما