عباس احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به رویکرد مسئولین نظام در تغییر نظام آموزشی به سمت آموزش مهارتی و حرفهای دانشگاه علمی کاربردی یکی از مهمترین مکانهایی است که افراد علاوه بر درج آموزشهای عالی از مهارت های فنی و حرفهای نیز بهرمند می شوند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی ملایر از سال 82 آغاز به کار کرده است، افزود: در استان همدان تنها دانشگاه علمی کاربردی ملایر به دانشگاه علمی کاربردی کشور وابسته است.
وی با بیان اینکه 9دانشگاه علمی کاربردی دیگر استان همدان هر کدام به نوعی به سازمان و یا مرکزی وابسته اند، گفت: دانشگاههای مستقل در کشور بیش از 10 مورد است که دانشگاه ملایر نیز جزء آنها است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی ملایر گفت: تعداد رشتههای این دانشگاه در سال گذشته 22 رشته بود که امسال در راستای تقویت کیفی دانشگاه و سطح کیفیت آموزشی با رویکرد جدید تعداد رشتههای این دانشگاه به 35 رشته رسید.
وی مهمترین رشتههای این دانشگاه را شامل معماری شهری، مکانیک و خودرو، فنی و مهندسی، کامپیوتر در شاخصهای مختلف، برق صنعتی، تعمیر و نگه داری خودرو، جوشکاری، حسابداری مالیاتی، تربیت مربی قرآن، علوم ثبتی، حقوق و...عنوان کرد.
احمدی اظهار داشت: رایزنی برای ایجاد رشته های برق صنعتی و توزیع و جوشکاری در مرحله کارشناسی ارشد نیز در دست اقدام است.
وی عنوان کرد: پذیرش دانشجویان این دانشگاه به دو صورت ترمی و پودمانی انجام می شود و در این زمینه افراد بر اساس معدل و یااز طریق آزمون وارد دانشگاه شده و به تحصیل مشغول می شوند
وی افزود: در حال حاضر دو هزارو 730 دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند که از این تعداد 740 نفر ورودی امسال بوده است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی ملایر بیان داشت: در سال جاری در برخی رشته ها پذیرش دانشجو نداشتیم و به جای آن رشته های جدید در دانشگاه ایجاد شد و نپذیرفتن دانشجو در رشته های که امسال حذف شد بدلیل اشباع شدن بازار کار در این رشته ها بوده است.
وی افزود: از سال 82 تاکنون بیش از دو هزار دانشجو از این دانشگاه در رشته های مختلف فارغ التحصیل شده اند.
احمدی اظهار داشت: هزینه های دانشگاه علمی کاربردی به صورت خودگردان است و اعتبار خاصی از سوی دولت در حمایت از این دانشگاه ها وجود نداشته و شهریه های این دانشگاه نسبت به دانشگاه های دیگر مانند دانشگاه آزاد کمتر است.
نظر شما