۲۰ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۵۵

صوفی در نشست خبری:

تمام توان را صرف برگزاری اجلاس رادیوهای قرآنی می‌کنیم

تمام توان را صرف برگزاری اجلاس رادیوهای قرآنی می‌کنیم

معاون صدا با اشاره به برگزاری دومین اجلاس بین المللی رادیوهای قرآنی و اسلامی در اسفند ماه سال جاری تأکید کرد این معاونت تمام توان خود را مصروف بهتر برگزار کردن این اجلاس می‌کند.

نشست مجمع عالی مشورتی دومین اجلاس بین المللی رادیوهای قرآنی و اسلامی ظهر امروز با حضور محمد حسین صوفی معاون صدا و نائب رئیس اتحادیه رادیوها، محمد حسین محمدزاده دبیر کل اتحادیه و اعضای آن در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.

صوفی در این نشست قرآن را میثاق ملت مسلمان و کشورهای اسلامی دانست و اظهار کرد: تمسک و توسل به قرآن باعث وحدت امت اسلامی می‌شود. نقش رسانه به ویژه رسانه‌های متأثر از انوار نورانی قرآن در نشان دادن معیار و شاخص وحدت و اقتدار امت اسلامی بسیار برجسته و ویژه است.

وی افزود: برای نشان دادن این نقش و برجسته‌تر کردن آن نیز بود که رسانه ملی به تولیگری رادیو قرآن اقدام به تشکیل اتحادیه بین المللی رادیوهای قرآنی و اسلامی کرد.

رأی اعضای شرکت کننده به مرکزیت ایران

معاون صدا با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس در دو سال قبل، یادآور شد: خوشبختانه اقبال و استقبال خوبی از برگزاری اجلاس به عمل آمد و کشورهایی که دارای رادیوی قرآنی و اسلامی بودند حضور فعالی داشتند و با توجه به جایگاه جمهوری اسلامی در سپهر رسانه‌ای دنیا و نقشی که ایران در ایجاد رادیوهای اسلامی داشته، اعضای شرکت کننده در جلسه رأی دادند مقر اتحادیه ایران اسلامی باشد.

صوفی تصریح کرد: پس از آن اساسنامه نیز با حضور هیأت مدیره منتخب و بر اساس تأیید ضرغامی به تصویب رسید. دومین اجلاس در اسفند ماه در تهران برگزار می‌شود و تمام مدیران قرآنی رادیو‌ها در آن حضور خواهند داشت. در واقع بیش از 200 رادیو در این اجلاس شرکت می‌کنند که 500 تا اینترنتی هستند.

حرکت اجلاس بر اساس شرایط جامعه اسلامی

وی ادامه داد: اجلاس با توجه به شرایط اخیر جامعه اسلامی حرکت می‌کند. همانطور که خیزش مسلمانان علیه استکبار پس از پیروزی نمایانی که در روزهای اخیر در غزه شاهد آن بودیم و مردم مسلمان غزه با اتکا به یاری جمهوری اسلامی به پیروزی درخشانی رسیدند.

صوفی با بیان اینکه اجلاس رادیو‌های قرآنی در راستای حمایت و توسعه فعالیت‌های قرآنی و اسلامی گام برمی‌دارد، اذعان کرد: به خاطر برگزاری اجلاس در زمانی حساسی که استثنایی و کم نظیر است، باید تمام توانمان را صرف برگزاری باشکوه آن کنیم و شاهد حضور همه دستگاه‌ها، نهادها و اشخاص حقیقی و حقوقی باشیم که به نحوی فعالیت قرآنی انجام می‌دهند.

در ادامه نشست، محمدزاده در سخنانی با اشاره به تأسیس رادیو قرآن به عنوان اولین رادیو پس از پیروزی انقلاب بر اساس تأکید و توصیه مقام معظم رهبری در سال 62، گفت: ایشان رادیو قرآن را یک آبروی جهانی برای جمهوری اسلامی خوانده‌اند. این رادیو نیز پس از ربع قرن فعالیت در سال 87 تصمیم گرفت وارد عرصه بین المللی شود.

رادیو قرآن؛‌ بنایی مستحکم و تأثیرگذار

وی ادامه داد: رادیو در عصر حاضر جزو مهم‌ترین و آسان‌ترین راه‌‌های انتقال پیام به مخاطب است و از طریق آن با یک روش صرفه جویانه می‌توانیم انتقال پیام را در نقاط مختلف دنیا داشته باشیم.

محمدزاده از دیدار اخیر مدیران رادیو قرآن با مقام معظم رهبری یاد کرد و افزود: ایشان گفتند رادیو قرآن بنای مبارک و مستحکمی شد که با تأسیس و رشد تأثیرات خوبی بر جامعه گذاشت.

مدیر رادیو قرآن یادآور شد: در بسیاری از کشورها از جمله مصر، عربستان و سودان اقدام به تأسیس رادیو قرآن کرده‌اند و برخی دیگر از کشورها نیز با خریدن شماره فرکانس FM اقدام به پخش برنامه‌های ما کنند. ما در صددیم از ظرفیت‌ مراکز پژوهشی و نهادهای قرآنی نیز استفاده کنیم. همچنین در این راستا برنامه‌های سه ساعته 30 قسمتی تولید شده اند.

وی در پایان به بخش تقدیر از یک مقام قرآنی اشاره و تصریح کرد: در حال بررسی برای انتخاب یکی از آیات عظام هستیم.

بخش پایانی این نشست اظهار نظر و بیانات اعضای اتحادیه رادیوهای قرآنی بود.

کد خبر 1762630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha