به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ ایرج محمد خانی به رویکرد بزهکاران اینترنتی درفضای مجازی و مشکلاتی که مجرمان سایبر به دلیل غفلت برخی مدیران کافی نت ها به وجود می آورند، اشاره کرد.
وی ادامه داد: اجرای دستورالعمل های توزیع شده درنت سراها درایجاد بستری امن و قابل اعتماد برای شهروندان و ناامن کردن نت سراها برای مجرمان اینترنتی بسیارتاثیرگذار و حیاتی است.
اتاق مجازی مرکز خدمات سرمایه گذاری استان گیلان راه اندازی شد
استاندار گیلان از راه اندازی اتاق مجازی مرکز خدمات سرمایه گذاری در استان خبر داد. کیهان هاشم نیا افزود: این سیستم به تمامی سئوالات، مسائل و همینطور فرصت های موجود سرمایه گذاری در استان پاسخ می دهد.
وی همچنین اظهارداشت: سرمایه گذاران در تمامی نقاط جهان می توانند از طریق این سامانه، اطلاعات مورد نیاز خود در خصوص سرمایه گذاری را در استان گیلان از مرکز به صورت آنلاین دریافت کنند.
استاندار گیلان گفت: جمع آوری و ارائه ایده ها، امکان نظارت دستگاه های نظارتی ،ارائه تمامی اطلاعات 100 فرصت سرمایه گذاری استان و همچنین ارائه پاسخ آنلاین توسط مدیران و کارشناسان تام الاختیار دستگاه های اجرایی به سرمایه گذاران بخش خصویی را از مهمترین ویژگی های این سامانه اعلام کرد.
وی ادامه داد: با راه اندازی اتاق مجازی سرمایه گذاری از کاغذ بازی های اداری کاسته می شود و سرمایه گذاران خصوصی می توانند در کوتاهترین زمان به اطلاعات و توانمندی های سرمایه گذاری گیلان دسترسی پیدا کنند.
هاشم نیا گفت: برای جذب سرمایه گذار و رفع موانع و مشکلات پیش روی بخش خصوصی حساسیت ویژه ای باید در بین فرمانداران و مسئولان وجود داشته باشد.
وی همچنین به نقش رسانه ها در اطلاع رسانی فرصت های سرمایه گذاری اشاره کرد و یادآورشد: رسانه ها باید توانمندی های گیلان را بیشتر انعکاس دهند.
گازرسانی به 30 روستای رودبار
رئیس اداره گاز رودبار از گازرسانی به 30 روستای این شهرستان خبر داد و گفت: رودبار از جنوبی ترین شهرستان های گیلان است که هفت شهر را در خود جای داده و از این تعداد، پنج شهر توتکابن، رستم آباد، رودبار، منجیل و لوشان از نعمت گاز بهره مند بوده و گازرسانی به دو شهر نیز در حال اجراست.
ابوالقاسم کوچکی از توسعه گازرسانی به تمام روستاها تاکید کرد و افزود: روند کند اجرای کار به دلیل کمبود امکانات و لوازم مورد نیاز است.
حمل 6 میلیون تن بار در گیلان
معاون حمل و نقل و پایانه های گیلان از حمل شش میلیون و 250 هزار تن بار از ابتدای امسال تاکنون در استان خبر داد. جلال فتوره چی با اشاره به وجود 160 شرکت حمل بار در گیلان افزود: بندر انزلی با 64 شرکت رتبه نخست تعداد شرکتهای حمل باردراستان را دارد.
وی همچنین رشت را با تعداد 30 شرکت حمل بار در جایگاه دوم اعلام کرد و اظهارداشت: رودبار با تعداد 14 شرکت حمل بار در رتبه سوم است.
معاون حمل و نقل و پایانه های گیلان با بیان اینکه شهرهای رشت، بندر انزلی، رضوانشهر، تالش، آستارا، لاهیجان، آستانه اشرفیه، سیاهکل و لنگرود دارای شرکتهای حمل بار هستند، گفت: چهار هزار و 526 وسیله نقلیه مسئولیت حمل بار در استان را به عهده دارند.
وی تصریح کرد: شمش آهن، آهن آلات، سیمان، میلگرد، ورق آهنی، بنزین و چوب بیشترین کالای حمل شده از ابتدای امسال تاکنون در استان است.
جادههای حادثهآفرین گیلان نیازمند توجه بیشتر
فرمانده انتظامی گیلان گفت: راه های روستایی و جاده های حادثه آفرین گیلان نیازمند توجه بیشتر است.
سردارابراهیم قائد رحمتی با بیان اینکه راههای گیلان از یک درصد آزاد راه، سه درصد بزرگراه، سه درصد راه اصلی و 10 درصد راه های فرعی تشکیل شده است، افزود: راه های روستایی و جاده های حادثه آفرین نیازمند توجه بیشتراست.
فعالیت 121 شرکت حمل مسافر در گیلان
رئیس اداره مسافر حمل و نقل و پایانه های گیلان از فعالیت 121 شرکت مسافری در این استان خبر داد. محمد حسن علیزاده گیلان را از استان های پیشرو در حوزه حمل و نقل عمومی برون شهری دانست و افزود: جابهجایی میلیون ها مسافر در استان از افتخارهای صنعت حمل و نقل است.
وی به فعالیت 121 شرکت مسافری در گیلان اشاره کرد و افزود: 81 شرکت مربوط به اتوبوس است. رئیس اداره مسافر حمل و نقل و پایانه های با بیان اینکه گیلان 14 شرکت مسافری مینی بوس دارد، گفت: 26 شرکت مسافری، مسافران را با خودروهای سواری جا به جا می کنند.
وی در ادامه با تاکید بر افزایش سرمایه گذاری در بخش حمل و نقل یادآورشد: استفاده از ظرفیت های موجود در بخش حمل و نقل مسافر و ارتقای سطح خدمات رسانی از اولویتهای اداره کل حمل و نقل و پایانه های گیلان است.
نظر شما