به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی مقصودی بیان داشت: برآورد هزینه آسفالت این میزان راه های روستایی استان، 630 میلیارد ریال است که باید تا پایان دولت دهم به اتمام برسد.
وی ادامه داد: هزینه زیرسازی این راه های روستایی نیز 320 میلیارد ریال برآورد شده که باید از محل اعتبارات استانی تامین شود.
مقصودی افزود: هشت میلیارد اعتبار ابلاغ شده اما تاکنون مبلغی از آن تخصیص نیافته و این امر پیشرفت فیزیکی زیرسازی و نهایتا آسفالت راه های روستایی را با تاخیر مواجه کرده است.
وی اظهار داشت: 310 میلیارد ریال از اعتبار این طرح نیز برای تامین قیر باید از محل اعتبارات ملی و از سوی وزارت راه و شهرسازی تامین شود.
مقصودی گفت: آسفالت راه روستاهای بالای 50 خانوار چهارمحال و بختیاری در اولویت این پروژه قرار دارد.
1000 متر مربع شیار لرزاننده در سطح محورهای چهارمحال و بختیاری اجرا شد
معاون اداره ایمنی و ترافیک راههای مدیریت راهداری چهارمحال و بختیاری از اجرای بیش از یک هزار متر متر مربع شیار لرزاننده در سطح محورهای استان خبر داد.
فریدون پیشکار گفت: اجرای شیار لرزاننده در کنار و وسط جاده ها ازجمله اقداماتی است که به منظور افزایش ایمنی در محورها صورت می گیرد تا سطح آگاهی رانندگان را در مواقعی که از مسیر خارج می شود افزایش دهد از بروز حوادث و تصادفات رانندگی جلوگیری می کند.
وی اظهار داشت : اجرای بیش ازیک هزارمتر مربع شیار لرزاننده در سطح محورهای استان با اعتباری بیش از 550 میلیون ریال از جمله اقدامات ایمنی این ، اداره طی 9 ماهه امسال است.
پیشکار همچنین به اجرای 14 کیلومتر گاردریل در سطح محورهای استان با اعتباری افزون بر پنج میلیارد و 500 میلیون ریال اشاره کرد.
اطلاع رسانی جامع مهم ترین راهکار شناسایی استعدادها است
رئیس کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد هفته پژوهش چهارمحال و بختیاری، اطلاع رسانی جامع را مهم ترین راهکار شناسایی استعدادها دانست
فرشاد طهماسبی گفت: اطلاع رسانی جامع و کامل، مهم ترین راهکار شناسایی و جذب استعدادهای پژوهشی و علمی چهارمحال و بختیاری است.
وی تأکید کرد: نوع و سطح فعالیت های پژوهشی یکی از شاخص های اصلی توسعه و پیشرفت به شمار می رود.
طهماسبی افزود: موفقیت در تمامی فعالیت های مربوط به توسعه از جمله صنایع، کشاورزی و خدمات، به گسترش فعالیت های پژوهشی بستگی دارد.
پژوهش ضامن پیشرفت و توسعه کشور است
دبیر شورای اطلاع رسانی چهارمحال و بختیاری گفت : بر همین اساس پژوهش یکی از محورهای مهمی بوده که ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشوری محسوب می شود.
طهماسبی گفت: تبلیغات و اطلاع رسانی در پیشبرد برنامه ها و تحقق اهداف از اهمیت والایی برخوردار است.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری چهارمحال و بختیاری اطلاع رسانی و تبلیغات را مهم ترین گام در جذب و توسعه فعالیت های پژوهشی اعلام و خاطرنشان کرد: با تبلیغات درست و اطلاع رسانی جامع و کامل می توان استعدادها و توانمندی های موجود در استان را شناسایی و جذب کرد.
طهماسبی افزود: با شناسایی و جذب استعدادهای پژوهشی چهارمحال و بختیاری می توان گام مهمی در راستای رشد و توسعه همه جانبه برداشت.
رونمایی دستاوردهای پژوهشی چهارمحال و بختیاری در هفته پژوهش
معاون توسعه مدیریت و بهبود منابع انسانی استاندار چهارمحال و بختیاری از رونمایی دستاوردهای پژوهشی جدید در استان همزمان با هفته پژوهش خبرداد.
حسین نافیان دهکردی گفت: تولید و توسعه علم و دست یابی به فناوری برای ارتقای جایگاه علمی کشور و کسب ثروت در راستای بهبود زندگی مردم و رفاه عمومی، مرهون مطالعه و پژوهش نخبگان و محققان کشور است.
وی بسترسازی برای تجاری سازی یافته های پژوهشی و فناوری های توسعه یافته را مهم ترین هدف از برگزاری هفته پژوهش اعلام و تأکید کرد: ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری، تشویق و ترغیب پژوهشگران و فناوران، تبیین وضعیت موجود در پژوهش و فناوری، شناسایی و عرضه یافته های پژوهشی و فناوری و برقراری ارتباط سازنده میان پژوهشگران و فناوران دستگاه های اجرایی و خریداران دستاوردها یا تقویت دانشگاه و جامعه از دیگر اهداف این هفته محسوب می شود.
نافیان دهکردی از تشکیل و فعالیت پنج کمیته ستاد هفته پژوهش در چهارمحال و بختیاری خبرداد و افزود: این کمیته ها شامل علمی، اجرایی، اطلاع رسانی و تبلیغات، نمایشگاه و فن بازار و کمیته شهرستان ها هستند.
تشریح برنامه های کمیته شهرستانی هفته پژوهش در چهارمحال و بختیاری
رئیس کمیته شهرستان های ستاد هفته پژوهش چهارمحال و بختیاری گفت: کمیته شهرستان های ستاد هفته پژوهش با بهره گیری از ظرفیت های علمی و تحقیقاتی شهرستان ها در هفته پژوهش تشکیل شده است.
حسن عالیپور هماهنگی دستگاه ها و ادارات شهرستانی در راستای برگزاری برنامه های هفته پژوهش را از مهم ترین وظایف این کمیته اعلام و تأکید کرد: فراهم کردن زمینه ای برای بازدید فرمانداران و ائمه جمعه چهارمحال و بختیاری از مراکز پژوهشی و مؤسسات آموزشی، برگزاری نشست فرمانداران با پژوهشگران شهرستان ها و هماهنگی و همکاری با کمیته شهرستان های از دیگر وظایف کمیته یاد شده محسوب می شود.
عالی پور افزود: برگزاری نشست ها و کارگاه های علمی با حضور اساتید دانشگاهی، تبلیغات و اطلاع رسانی برنامه های ستاد و اجرای سخنرانی های مرتبط با هفته پژوهش در شهرستان ها از مهم ترین برنامه های هفته پژوهش هستند.
ضرورت راه اندازی اینترنت در مدارس لردگان
فرماندار شهرستان لردگان تجهیز مدارس این شهرستان به سیستم هوشمند را ضروری برشمرد.
علی زاهدی گفت: تاکنون مدارس شهرستان لردگان به سیستم هوشمند مجهز نشده اند.
وی تأکید کرد: این موضوع باعث نارضایتی اولیای دانش آموزان شده است.
زاهدی افزود: اینترنت پر سرعت بایستی هر چه سریع تر در مدارس روستایی شهرستان لردگان راه اندازی شود.
وی تصریح کرد: نبود پزشک در درمانگاه فرهنگیان شهرستان لردگان یک مشکل جدی بوده که تأمین سریع تر آن ضروری است.
نظر شما