به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رنجبر با اشاره به توافق با شرکت آلمانی اشلگل برای برخی از تکنولوژی و فنآوری های نوین صنعت آب، برق و فاضلاب، گفت: بر این اساس، تفاهم نامه ای در 4 بند به امضا رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه با امضای تفاهم نامه مشترک امکان همکاری مشاوره در صنایع آب، فاضلاب، مهندسی بین دو طرف فراهم خواهد شد، تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف امضای این تفاهم نامه انتقال دانش فنی و فنآوری در صنایع آب، برق و فاضلاب است.
این عضو سندیکای برق با یادآوری اینکه یکی از سیاست های کلان صنعت آب و برق ایران، صادرات خدمات فنی و مهندسی به کشورهیا مختلف جهان است، اظهار داشت: این شرکت آلمانی با ارائه برخی از مشاوره های فنی زمینه ارتقای کیفیت، کاهش زمان اجرا و هزینه پروژه های صنایع آب، برق و فاضلاب را فراهم می کند.
وی با بیان اینکه در شرایط تحریم اگر کار برای شرکت های داخلی و همکاری با شرکتهای بین المللی و خارجی سخت تر شده است، بیان کرد: با این حال هنوز هم می توان برای گسترش این فعالیت ها اقداماتی را در دستور کار قرار داد.
این فعال صنعت آب و فاضلاب با اشاره برنامه ریزی هایی برای انجام فعالیتهایی در بازارهای بین المللی و به ویژه برخی از کشورهای همسایه، تبیین کرد: بر این اساس فعالیتی برای حضور در بازار سوریه و گرفتن پروژه در این کشور انجام گرفته است.
رنجر با اعلام اینکه تاکنون روند انجام مذاکرات با طرف سوری مطلوب ارزیابی می شود، تاکید کرد: از سوی دیگر به تازگی مجوز تاسیس شرکتی در افغانستان کسب شده که پیش بینی می شود این اقدامات منجر به افزایش صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنایع آب، برق و فاضلاب شود.
این عضو سندیکای برق با اشاره به برنامه ریزی برای واگذاری برخی از طرح های آب و فاضلاب به شرکت ایرانی مهندسان مشاور لار، خاطرنشان کرد: علاوه بر این رایزنی و بازاریابی هایی نیز برای حضور در بازار آفریقا انجام گرفته است.
وی از کیفیت بالا و قیمت تمام شده مناسب به عنوان دو مولفه در اخذ پروژه ها و حضور موفق در بازارهای خارجی یاد کرد و خاطرنشان ساخت: رعایت این مسائل منجر به افزایش حجم صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنایع آب، برق و فاضلاب خواهد شد.
نظر شما