به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی بابایی قبل از ظهر سه شنبه در نشست دوره ای ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش که در ساختمان مرکزی مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد بیان کرد: بر اساس وظایف خطیری که بر عهده آموزش و پرورش و حوزه های علمیه قرار دارد و تاثیرگذاری بسیار زیاد آموزش و پرورش بعد از حوزه در جامعه، لازم بود اقدامات مشترکی میان این 2 نهاد انجام گیرد.
وی گفت: تلاش های بسیاری به منظور تبدیل سند تحول بنیادین به قانون انجام شد و مبانی مورد بررسی قرار گرفته و چنانچه نیاز به اصلاح و یا جابجایی داشته باشد این اقدامات انجام خواهد گرفت.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: خوشبختانه اقدامات با سرعت بسیار خوبی در آموزش و پرورش در حال انجام است تا در کنار همکاری هایی که با حوزه های علمیه انجام می پذیرد، آموزش و پرورش جهتی اسلامی و انقلابی پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه ایجاد دانشگاه فرهنگیان اقدام بسیار خوبی است که توسط وزارت آموزش و پرورش انجام گرفته است افزود: آموزش و پرورش تمام تلاش خود را در تربیت فرهنگیان متعهد به کار گرفته است و 25 هزار دانشجو در آزمون سراسری برای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده و در 64 پردیس دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.
گسترش فعالیت های قرآنی در مدارس
حاجی بابایی بیان کرد: آموزش و پرورش به سوی روحانی ساختن مدارس و گسترش فعالیت های قرآنی در مدارس در حرکت بوده و در این راستا همکاری های خوبی میان آموزش و پرورش و حوزه های علمیه انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: با وجود اقدامات خوبی که در آموزش و پرورش انجام شده باز هم این اقدامات ناچیز است و باید تلاش بیشتری برای پیشرفت روز افزون این مرکز پرورش نیروهای انسانی انجام شود.
رقابت میان کشور برای ارتقا سطح آموزش و پرورش
وی، آموزش و پرورش را نهادی مهم عنوان کرد که همه کشورها به آن توجه دارند و اظهار داشت: امروز توجه کشورها از ابعاد سیاسی و نظامی به آموزش و پرورش جلب شده و رقابتی پنهان بین کشورها برای ارتقا سطح آن و تطبیق با باورها و ارزش های خود شکل گرفته است.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: تفکر امام خمینی(ره)، بر این بود که به ابتدایی برسید که دانشگاه دیر است، و ما بر اساس این دیدگاه حضرت امام(ره) نظام آموزشی را تغییر داده و دوره ابتدایی را که دارای اهمیت ویژه ای است را به 6 ساله افزایش دادیم.
هر سال 2 پایه درسی تغییر می یابد
وی از تغییر پایه های تحصیلی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خبر داد و افزود: بر اساس سند تحول بنیادین هر سال 2 پایه درسی تغییر می یابد که این امر شروعی است که باید در آینده تکمیل شود.
حاجی بابایی ادامه داد: سمت و سوی کتب درسی را به سویی پیش خواهیم برد که با اعتقادات و نگاه به هستی و جامعه و خانواده هم جهت باشد.
نظر شما