اسدالله گرجی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، بر ضرورت ایجاد تحول در عرصه اخلاق، رفتار و عمل تاکید کرد و اظهار داشت: اصلاح ساختاری با تاکید بر خلاقیت های فردی و استفاده از خرد جمعی به منظور تحقق اهداف سازمانی امکان پذیر است.
وی افزود: اداره کل زندان های کردستان از برنامه های فرهنگی به صورت ویژه در بازسازی شخصیت به خطا رفته مددجویان استفاده می کند که از جمله آن می توان به تشکیل کلاس های مختلف در زندان ها با استفاده از مربیان و خود مددجویان به صورت خودجوش و گسترده اشاره کرد.
مدیر کل زندان های استان کردستان ادامه داد: استفاده از پتانسیل های فرهنگی منطقه و اجرای برنامه های مذهبی در زندان از جمله راهکارهای سازنده در بازپروری مددجویان است.
گرجی زاده یادآور شد: نبود فضای کافی مانعی برای تحقق این اهداف سازنده و اصلاحی نیست و راه اندازی سیمای قرآن زندان مرکزی سنندج یکی از بهترین برنامه های توسعه فضایی مجازی آموزشی با شبکه ای کردن و نصب تلویزیون های بزرگ در خوابگاه مددجویان است که راهکاری برای جبران کمبود فضا و جبران آموزش های همگانی در بین مددجویان است.
وی بیان کرد: سیمای قرآن از جمله اقدامات سازنده ای است که در راستای آموزش زندانیان و تهیه برنامه های مختلف توسط زندانیان و پخش آن برای جمعیت موجود صورت گرفته است و اعطای ملاقات های حضوری از طریق سیمای قرآن انگیزه ای ایجاد کرده است تا مددجویان کم سواد و بی سواد را برای اطلاع از برنامه های مختلف زندان به سمت کلاس های سواد آموزی موجود در زندان سوق دهد.
مدیر کل زندان های استان کردستان گفت: برای برگزاری کلاس های آموزشی می توان با استفاده از سیمای زندان به صورت مجازی امکان برگزاری کلاس های مختلف را در خوابگاه مددجویان فراهم کرد و این بهترین راهکار برای جبران کمبود فضای فیزیکی زندان است.
گرجی زاده افزود: اداره کل زندان های استان در راستای تحقق اصلاح الگوی ساختاری و تحقق اهداف سازمانی نقش خود را پر رنگ ایفا می کند و این مسئله با توجه به شرایط موجود اقتصادی در بحث صرفه جویی در راستای وقت و زمان هم هست و لازم است برای بالا بردن سطح دانش و معلومات و استفاده بهینه از منابع موجود تلاش بیشتری را انجام دهیم.
وی اظهار داشت: باید تمام پرسنل اعم از مسئولین و کارمندان اداری سیاست های قوه قضائیه را با جدیت و دقت بیشتری دنبال کنند و در راستای تکریم ارباب رجوع با صرف انژری و توان بیشتر تمامی این اهداف را محقق سازند.
مدیر کل زندان های استان کردستان ادامه داد: رسالت سازمان زندان ها رسالت اصلاحی و تربیتی است و این مهم با تلاش و همت مسئولین و کارکنان دلسوز این سازمان محقق شود.
گرجی زاده یادآور شد: استفاده از ابزارهای تشویقی و تقویت روحیه کارکنان از جمله اهداف مدیران سازمانی است که بازتاب آن تلاش در راستای تحقق اهداف اصلاحی و تربیتی و توجه بیشتر کارکنان به برنامه های سازمانی است که در نهایت به بازگشت سعادتمندانه مددجویان به اجتماع و اصلاح رفتاری آنان منجر می شود.
وی بیان کرد: زندان ها باید ساختار فیزیکی جدیدی به خود بگیرند و توسعه آنها بر منای افزایش فضای آموزشی و فنی و حرفه ای باشد اگر چه امروزه این اهداف به خوبی در سازمان زندان ها و در زندان های کشور مشهود است اما تلاش برای رسیدن به حد ایده آل باید همچنان در اولویت کار قرار گیرد.
مدیر کل زندان های استان کردستان گفت: تشویق مددجویان به حرفه آموزی و اشتغال و پرکردن اوقات فراغت مددجویان به صورت هدفمند با بکارگیری ابزارهای تشویقی چون کاهش دوران محکومیت و تخفیف مجازات و رای باز کردن زندانیان به همراه اصلاح رفتاری آنان با تعامل خوب با دادگستری امکان پذیر است.
گرجی زاده افزود: مددجویان باید در دوران محکومیت به استاد کارانی تبدیل شوند که به صورت خودجوش اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی و دوره های مختلف در زندان می کنند تا انگیزه آنان برای کسب مهارت های لازم در زمینه های مختلف بیشتر شود.
وی اظهار داشت: احساس شخصیت و بالا بردن اعتماد در مددجویان از جمله بر نامه های سازنده کاهش رفتار های پرخطر در زندان است که سازمان زندان ها با ابزارهای چون حرفه آموزی و اشتغال و بالابردن سطح سواد در مددجویان به آن دست یافته است.
نظر شما