به گزارش خبرگزاری مهر، حسین محمد پورزرندی بابیان این مطلب گفت : با وجود آن که عوارض نوسازی ، کسب و پیشه و پسماند جزو درآمدهای پایدار شهرداری محسوب می شوند و باید تا 90 درصد در این زمینه وصول شود ، اما متاسفانه در مجموع شهرداری تنها تا 50 درصد از این بخش را وصول می کند .
معاون شهردار تهران خاطر نشان کرد : عوارض امسال در مجموع 300 میلیارد تومان است که معمولا 120 تا 150 میلیارد تومان آن وصول می شود و این در حالی است که 650 میلیارد تومان نیز مطالبات گذشته شهرداری در بخش عوارض شهری است .
وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای استقبال بیشتر شهروندان در پرداخت عوارض امسال افزود : امسال با ممیزی املاکی که صورت گرفت بسیاری از اعتراضاتی که شهروندان در گذشته در خصوص ملک خود و میزان عوارض داشتند کاسته شد و همچنین به دلیل آن که هیچ افزایشی نسبت به سال گذشته در عوارض وجود نداشت و سیستم الکترونیکی نیز برای دسترسی مردم به وضعیت ملک و سابقه عوارض فراهم شده بود ، استقبال بیشتری در این حوزه نسبت به سال های گذشته صورت گرفت .
معاون مالی اداری شهرداری تهران تصریح کرد : همچنین برای رسیدگی بیشتر به وضعیت شکایات شهروندان ، افرادی در دفاتر خدمات الکترونیک ، مناطق و مرکز شهرداری مستقر شدند تا به مشکلات رسیدگی کنند و به همین دلیل تا کنون میزان استقبال عمومی شهروندان در این مدت به نسبت مدت مشابه سال قبل 30 تا 40 درصد افزایش داشته است .
پورزرندی با اشاره به این که درآمدهای پایدار شهرداری باید سالی 5 درصد رشد داشته باشد ، گفت : سال گذشته سهم درآمدهای پایدار شهرداری 5/32 درصد بود که امسال طبق متمم بودجه باید به 5/37 درصد برسد که امیدواریم با توجه به اقدامات انجام شده این مهم محقق شود .
وی با بیان این که خوش حسابان تا 25 آذرماه فرصت دارند تا با پرداخت عوارض از 10 درصد جایزه خوش حسابی بهره مند و در قرعه کشی خوش حسابان شرکت کنند ، افزود : با این وجود شهروندان تا پایان سال فرصت دارند تا عوارض خود را پرداخت کرده و به طور حتم برکات پرداخت این عوارض را در پروژه ها و فعالیت های شهر شاهد باشند .
نظر شما