به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس اتحادیه صنف بار فروشان مشهد از ذخیره سازی مطلوب و کافی انواع میوه های پرمصرف برای شب یلدا خبر داد.
هاشم افخمی اظهار کرد: بیشترین میوه های مورد استقبال در ایام منتهی به شب یلدا هندوانه، انار و سیب درختی بوده که با توجه به ذخیره سازی مناسب، میوه های فوق در هفته پایانی آذرماه جوابگوی تقاضای مردم خواهند بود.
رئیس اتحادیه صنف بار فروشان مشهد در خصوص عرضه مرکبات افزود: مصرف انواع مرکبات نیز در این ایام قابل توجه است که با توجه به فصل وفور این محصولات، مشکلی در عرضه آنها در میادین بار نداریم.
وی با اشاره به افزایش قیمت میوه های پرمصرف در شب یلدا نسبت به سال گذشته تصریح کرد: افزایش هزینه های جانبی تولید و عرضه میوه از جمله هزینه کارگر، کرایه حمل، سردخانه و جعبه پلاستیکی موجب افزایش قیمت محصولات در مقایسه با سال گذشته شده است.
رئیس اتحادیه صنف بار فروشان مشهد افزود: بازرسی در ایام پایانی آذرماه برای کنترل عرضه میوه و تره بار در میادین بار تشدید خواهد یافت و اتحادیه همکاری لازم را دراین رابطه با بازرسان مجمع امور صنفی خواهد داشت.
افخمی اظهار کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلو هندوانه، سیب درختی و انار درجه یک در میادین بار به ترتیب هزار، یک هزار و 500 و دو هزار و 200 تومان است و افزایش قیمت مجاز برای واحدهای صنفی سطح شهر برای میوه های درهم 20 درصد و برای میوه های دستچین 30 تا 35 درصد است.
فعالیت تاکسی تلفنی ها باید تحت پوشش اتحادیه باشد نه تاکسیرانی
رئیس اتحادیه صنف موسسات خودروسواری کرایه مشهد گفت: فعالیت تاکسی تلفنی ها فقط به اتحادیه مرتبط است و تاکسیرانی نباید در این امر ورود پیدا کند.
رئیس اتحادیه صنف موسسات خودروسواری کرایه مشهد گفت: فعالیت تاکسی تلفنی ها فقط به اتحادیه مرتبط است و تاکسیرانی نباید در این امر ورود پیدا کند.
مجید محمودیان اظهار کرد: اعلام ضرب الاجل تاکسیرانی برای برخورد و پلمب تاکسی تلفنی های بدون مجوز این سازمان، موجب سردرگمی واحدهای صنفی شده در صورتی که امور تاکسی تلفنی ها هیچ ارتباطی با شهرداری نداشته و مرتبط با وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
رئیس اتحادیه صنف موسسات خودروسواری کرایه مشهد با اعلام شکایت از شهرداری به دلیل دریافت پول از واحدهای صنفی تصریح کرد: تاکسیرانی مشهد برای ارائه مجوز فعالیت واحدهای صنفی تحت پوشش اتحادیه از آنان طلب سالانه 120 هزار تومان را کرده که این کار از لحاظ قانونی هیچگونه توجیهی ندارد.
وی با اشاره به ماده 32 قانون تخلفات رانندگی افزود: با توجه به آیین نامه اجرایی این ماده، هر وسیله نقلیه ای که دارای پلاک عمومی یا قرمز باشد تحت نظارت شهرداری قرار می گیرد و در حال حاضر هیچگونه خودرویی با این مشخصات در تاکسی تلفنی های سطح شهر فعالیت نمی کنند.
رئیس اتحادیه صنف موسسات خودروسواری کرایه مشهد بیان کرد: واگذاری امور تاکسی تلفنی ها به وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنان به قوت خود باقی است و شهرداری حق دخالت در صدور مجوز برای واحدهای صنفی را ندارد.
نظر شما