به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مشهد مقدس، کرباسی دبیر همایش سومین کنفرانس بینالمللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی که از امروز به مدت دو روز در بیمارستان رضوی شهر مشهد در حال برگزاری است، گفت: گردشگری سلامت یعنی اینکه بیمار به سایر کشورها برای دریافت خدمت درمانی مسافرت کند. این نوع گردشگری نه تنها صرفه جویی در زمان و هزینه را داراست بلکه کیفیت برتر خدمات را نیز دریافت خواهد کرد.
وی افزود: این نوع گردشگری در دهها کشور جهان مورد توجه بوده و به عنوان مقاصد گردشگری سلامت شناخته میشوند. همچنین کشورهای اسلامی نیز از این ظرفیت برخوردارند. کرباسی ادامه داد: یکی از عمده مسایل گردشگری سلامت موضوع اعتبار بخشی و معیارهای کیفیت است که در سطح جهان به صورت متفاوت وجود دارد.
وی بیان کرد: کشورهای اسلامی میتوانند با تدوین و اجرای استانداردهای بیمارستانی و درمانی زمینه مناسبی را برای ارایه خدمات گردشگری سلامت با معیارهای مد نظر فراهم کنند. همچنین کشورهای عضو OICبه عنوان بلوکهای عمده در جهان در جهت استفاده بالقوه کشورها در زمینه آب درمانی و پزشکی خواهند گرفت.
دبیر همایش سومین کنفرانس بینالمللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی گفت: بیانیه نهایی کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در سال 2012 در این کنفرانس نیز ارایه و مورد تایید قرار گرفت.
وی افزود: در نظر داریم نشستهایی را برگزار کنیم و درباره برنامه های آینده توسعه گردشگری در سطح کشورهای اسلامی تصمیماتی را اتخاذ کنیم.
کرباسی ادامه داد: سودگردانان و هتل داران نقش حیاتی در گردشگری دارند همچنین خط مقدم گردشگری سلامت مدیریت مسافر و بیمار توسط تورهای گردشگری و هتلداران است.
وی گفت: گردشگران بیمار به سطح بالایی از خدمات با توجه به نیازهای خود احتیاج دارند پس باید معیارهای خاصی برای این گونه گردشگران تعریف و به کار گرفته شود.
دبیر همایش سومین کنفرانس بینالمللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی همچنین در این کنفرانس از طراحی سامانه اطلاع رسانی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی خبر داد و گفت: همکاری های گردشگری کشورهای اسلامی نیازمند حمایت مستمر مقامات عالی کشورها در کاهش هزینههای درمانی بیماران در کشورهای عضو است.
نظر شما