۲۹ آذر ۱۳۹۱، ۱۶:۲۴

بهمنی خبر داد:

ساخت 90 درصد قطعات حفاری در خوزستان

ساخت 90 درصد قطعات حفاری در خوزستان

اهواز- خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از ساخت 80 تا 90 درصد قطعات حفاری در استان خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر بهمنی  ظهر چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت سالروز تاسیس شرکت ملی حفاری ایران گفت: شرکت ملی حفاری ایران به عنوان یک ضرورت، در راستای اهداف متعالی انقلاب اسلامی با تدبیر هوشمندانه بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) تاسیس شد.

وی با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران در سختترین شرایط، جنگ تحمیلی و تحریم، جایگاه خود را در کشور تثبیت کرد، افزود: این شرکت به عنوان بازوی توانمند صنعت نفت کشور، حماسه های ماندگاری از کار و تلاش به منصه ظهور رسانده و برگهای زرینی از افتخار را در کارنامه درخشان خود ثبت کرده است.

بهمنی با اشاره به بومی سازی ساخت قطعات حفاری در کشور اظهار کرد: در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، طراحی و مهندسی و ساخت سه هزار قطعه کاربردی در این صنعت هدف گذاری شده بود که هم اکنون با همکاری متخصصان شرکت ملی حفاری ایران، مراکز علمی و پژوهشی و سازندگان داخلی در دست ساخت است.
 
وی تصریح کرد: استفاده از توانمندی های داخلی از سالها پیش در اولویت برنامه های این شرکت قرار گرفت و تاکنون در این بخش نزدیک به سه هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده که حاصل آن ساخت پنج دستگاه حفاری و تولید انبوه افزون بر 18 هزار و 500 قطعه پرمصرف مورد استفاده در دستگاههای حفاری و تجهیزات مربوط به خدمات فنی و تخصصی در این بخش است .
 
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه تا پایان امسال ساخت داخل تجهیزات حفاری به 20 هزار قطعه خواهد رسید، افزود: در حال حاضر ساخت 80 تا 90 درصد قطعات حفاری در استان خوزستان صورت می گیرد.
 
وی تصریح کرد: ماهانه بین 70 تا 80 میلیارد تومان در صنعت حفاری هزینه می ‌‌شود که نزدیک به 40 میلیارد تومان آن مربوط به خرید قطعات است و بخش عمده این خریدها در استان خوزستان است.

افزایش دستگاههای حفاری در شرکت ملی حفاری
 
بهمنی با اشاره به رشد و شکوفایی شرکت ملی حفاری ایران از فعالیت 72 دستگاه حفاری در این شرکت خبر داد و گفت: این در حالی است که تعداد دستگاههای حفاری این شرکت تا سال گذشته در حدود 65 دستگاه بوده است.
 
وی با بیان اینکه از 72 دستگاه حفاری این شرکت، پنج دستگاه اجاره ای و مابقی ملکی است، افزود: تا پایان سال جاری تعداد دستگاههای شرکت ملی حفاری ایران به 75 دستگاه افزایش می یابد.
 
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: در این صورت دستگاههای ملکی این شرکت به 70 و دستگاههای اجاره ای به پنج دستگاه خواهد رسید.
 
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب یکهزار و 200 حلقه چاه حفاری شده بود، افزود: در حال حاضر بیش از سه هزار و 400 حلقه چاه نفتی توسط این شرکت حفاری شده که این تعداد شامل یک هزار و 937 چاه توسعه ای، 52 چاه توصیفی، 126 چاه اکتشافی و یک هزار و 321 چاه تعمیری است.
 
بهمنی به فعالیتهای صورت گرفته در سال جاری اشاره کرد و گفت: در سال جاری در حدود 134 حلقه چاه و 313 هزار و 200 متر حفاری صورت گرفته است که از این تعداد چاه حفاری شده 66 حلقه چاه توسعه ای، سه حلقه چاه اکتشافی و 65 حلقه چاه تعمیری هستند.
 
اجرای 90 درصد حفاری های کشور در شرکت ملی حفاری
 
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه  90 درصد حفاری های کشور توسط شرکت ملی حفاری ایران صورت می گیرد، افزود: این شرکت پروژه های متعددی در داخل و خارج از کشور داشته است.
 
وی به پروژه های ای پی دی اشاره کرد و گفت: اجرای فازهای 17،18 و 14 پارس جنوبی، پروژه 1+12 کیش از جمله فعالیتهای این شرکت است که در این راستا 64 حلقه چاه حفاری شده و 38 حلقه نیز در حال حفاری است.
 
بهمنی مبلغ این قراردادها را بیش از دو میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: پروژه های میدان یادآوران، آزادگان شمالی وجنوبی و چاههای اکتشافی در خشکی و دریا از دیگر پروژه های فعال شرکت ملی حفاری ایران است.
 
وی افزود: در این بخش 56 حلقه چاه حفاری شده که 36 حلقه چاه تکمیلی و هشت حلقه چاه نیز در حال حفاری است.
 
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران همچنین از افزایش ناوگان این شرکت خبر داد و گفت: تا پایان سال جاری سه دستگاه دیگر به ناوگان شرکت اضافه می شود.
 
وی با اشاره به قرارداد ساخت 10 دستگاه حفاری خشکی از طریق کنسرسیوم سازندگان داخلی ، اظهار کرد: در این راستا برای خرید پنج دستگاه حفاری خشکی و تامین 10 دستگاه حفاری خشکی به صورت اجاره برنامه ریزی شده است.
 
کد خبر 1770790

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha