به گزارش خبرنگار مهر،حافظ باباپور ظهر پنج شنبه در مراسم تجلیل از عوامل بخش راهداری استان زنجان با بیان اینکه نمک پاشی روکش آسفالت راههای استان آسیب های زیست محیطی ناشی را در پی دارد افزود: نمک پاشی علاوه بر تخریب روکش آسفالت و اتلاف منابع پیامدهای زیست محیطی خطرناکی به همراه دارد.
وی ادامه داد: نمک پاشیده شده درراهها به آبهای زیر زمینی نفوذ می کند که این موضوع به نوبه خود سلامت شهروندان را تهدید می کند.
باباپور افزود: در هشت ماهه نخست امسال 288 هزار تن عملیات آسفالت ریزی راههای استان انجام گرفته که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد پنج برابری دارد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان افزود: نگهداری راههای استان هزینه بالایی را نیازدارد و توجه به این حوزه نیازمند مدیریت بهینه اعتبارات است افزود: برای نگهداری 10 هزار و 426 کیلومتر راههای استان 100 هزار میلیار ریال منابع مورد نیاز است
باباپور ادامه داد: استان زنجان 10 هزار و 426 کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد افزود: از این میزان 200 کیلومتر آزاد راه، 57 کیلومتر بزرگراه، 372 کیلومتر راه اصلی، 984 کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و 125 کیلومتر راه روستایی است.
وی ادامه داد: محافظت و نگهداری از راه ها را از وظایف راهداری اعلام کردو افزود:در این راستا امسال با 57 اکیپ و 415 نیرو به مردم ارائه خدمات خواهد داد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان تاکید کرد: وظیفه راهداری در حوزه راهها است و راهداری استان زنجان در کل حوزه های 29 گانه اکیپ خود را مستقر کرده است.
باباپور محل استقرار اکیپ ها را در پای گردنه های برای ارائه خدمات عنوان کرد و گفت: 55 اکیپ راهداری با 196 دستگاه ماشین آلات و با پرسنل 415 نفر در 9 محل استقرار یافته و در این راستا شهرستانهای ابهر، خدابنده، ماهنشان، ایجرود، خرمدره را تحت پوشش قرار می دهند.
وی افزود: استان زنجان دارای 29 گردنه مهم در راههای اصلی و فرعی است و راههای روستایی که بیشتر در مناطق صعب العبور و دارای گردنه هستند با شرایط و هزینه های ویژه خدمات رسانی می شوند.
نظر شما