به گزارش خبرگزاری مهر، محسن لشگری اظهار کرد: یکی از مهمترین دلایل منسوخ شدن برخی از رشته های صنایع دستی و هنرهای سنتی، کاربردی نبودن آنها در زندگی روزمره مردم است که باید در این زمینه یک اقدام علمی و کارشناسی جامع انجام شود.
مدیر موسسه توسعه گردشگری افزود: تنها راه احیاء و رونق هنرهای سنتی ارائه تعریف کاربردی به منظور شناسایی بیشتر آنها و زمینه سازی برای گرایش و علاقه مندی مردم به تولیدات سنتی و صنایع دستی بومی و منطقه است.
لشگری گفت: برخی از رشته ها و تولیدات هنرمندان صنایع دستی در سطح استان ناشناخته است و این مشکل موجب شده تا امکان بهره برداری اقتصادی برای هنرمندان و تولیدکنندگان این آثار وجود نداشته باشد.
وی افزود: توسعه و رونق فعالیت های حوزه هنرهای دستی و سنتی ایران با توجه به گستردگی و تنوع بالای این هنر بومی، نیازمند آسیب شناسی و انجام یک کار علمی و فراگیر است، از همین رو، آسیب شناسی رشته های مختلف صنایع دستی باید در اولویت برنامه های مدیریتی و اجرایی در این حوزه قرار گیرد.
مدیر موسسه توسعه گردشگری اظهار کرد: این موسسه بنابر رسالت خود و به منظور حفظ واحیای هنرهای دستی قصد دارد دوره های آموزشی در رشته های مختلف صنایع دستی از جمله گلیم بافی، منبت، مشبک چوبی، سفال و ... به اجرا گذارد که مقدمات اولیه آن در حال انجام است.
نظر شما