به گزارش خبرنگار مهر، اکبر شاملو شنبه در همایش هفته پژوهش، پیشرفت هر جامعه ای را در گرو تحقیق و پژوهش بیان کرد و افزود: اگر این پژوهش همراه با خودباوری باشد، موجب رشد و شکوفایی بیشتر جامعه خواهد شد.
وی اظهار داشت: باید در حوزه علمی و پژوهشی به خودباوری رسید که نقش دانشگاه در این زمینه غیرقابل انکار است.
رئیس دانشگاه پیام نور ملایر با بیان اینکه پژوهش باید برای جامعه ارزشمند و دارای خروجی باشد، ادامه داد: هدف و تلاش تنها باید برای کسب علم و پژوهش و رسیدن به خودباوری باشد، اما نباید منجر به غرور و خودخواهی شود.
بودجه های پژوهشی دانشگاه ها باید افزایش یابد
وی همچنین خواستار افزایش بودجه های پژوهشی دانشگاه ها شد و بیان داشت: با توجه به ناچیز بودن بودجه تحقیق و پژوهش در دانشگاه ها، امسال دانشگاه پیام نور واحد ملایر هیچ بودجه فرهنگی و پژوهشی برای انجام امور مختلف ندارد و دانشگاه پیام نور ملایر از نظر پژوهش و طرحهای تحقیقاتی، در حد متوسط است و این رتبه باید ارتقاء یابد.
شاملو عنوان کرد: دانشگاه ها باید نسبت به گذشته، بیشتر به چاپ مقاله های علمی، انجام کارهای علمی و پژوهشی و کاربردی کردن آنها گام بردارند.
وی گفت: حمایت از کارآفرینان و پژوهشگران یک ضرورت است تا این افراد بتوانند افکار علمی و پژوهشی خود را در قالب کار، اجرایی کنند.
وی فعال کردن اعضای هیئت علمی و انجمن های علمی را از اولویتها این دانشگاه عنوان کرد و گفت: دانشگاه پیام نور ملایر هم اکنون 20 انجمن علمی فعال دارد که ملزم به تعامل و فعالیت با یک هیئت علمی هستند.
شاملو عنوان کرد: در حال حاضربا احتساب ورودیهای امسال، 200 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی از اخذ مجوز کارشناسی ارشد رشته هایی مدیریت، روانشناسی،علوم تربیتی و جغرافیا به زودی در این دانشگاه خبر داد.
کار آفرینان موتور توسعه یک کشور هستند
کارآفرین برتر ملی استان همدان نیز گفت: کار آفرینان موتور توسعه یک کشور هستند.
علیرضارضایی عارف اظهارداشت: دولت هر جایی که می خواهد اقدام و حرکتی داشته باشد، بهترین راه آن استفاده از کارآفرینان به عنوان موتور توسعه ملی است.
کارآفرین برتر ملی استان همدان هدف اصلی خود از ایده ها و اختراعاتش را حل مشکلات مردم و جامعه عنوان کرد و افزود: در هر زمینههای که لازم باشد، تحقیق و مطالعه می کنم..
رضایی عارف یادداشت کردن مشکلات را بهترین توصیه خود به جوانان عنوان و تاکید کرد: اگر در هر رشته و زمینه ای با مشکلی مواجه شدید، آن را در دفترچه ای یادداشت کرده و راه حلی برای آن پیدا کنید.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 20 طرح آماده برای اجرا دارد، گفت: از سال 86 تا کنون به مدت پنج سال به عنوان کار آفرین برتر در کشور معرفی و انتخاب شده است.
رضایی عارف جلوگیری از خشک شدن دریاچه ارومیه را یکی از طرحهای مهم خود عنوان کرد و بیان داشت: در حقیقت این یک تحقیق بزرگ است که برای اجرای این طرح، به نتایجی دست پیدا کردهایم..
وی که مخترع عجیبترین کتاب جهان است در خصوص این کتاب گفت: این کتاب سال 89 به ثبت رسید و مهمترین حسن آن، متحرک بودن کتاب است و 200 نفر به طور همزمان می توانند این کتاب را مطالعه کنند.
رضایی مبلغ هزینه شده برای این کتاب را 97 میلیون تومان عنوان کرد و بیان داشت: به زودی این کتاب در تهران نیز در معرض دید علاقهمندان قرار میگیرد.
کار آفرین برتر کشور بیان داشت: این کتاب 15 تن وزن دارد و یک قطره جوهر در نوشتن این کتاب استفاده نشده است.
نظر شما