به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی مولوی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد بحران و حوادث شهرستان نهاوند که در سالن اجتماعات فرمانداری نهاوند برگزار شد، اظهار داشت: با راه اندازی کلاس های آموزشی پدافند غیر عامل در آموزشگاههای نهاوند، دانش آموزان با آموزش های لازم، اقدامات و کارهای ضروری در هنگام بروز بحران و حادثه را فرا گرفته اند.
وی گفت: برنامه ریزی و اقدامات لازم دستگاههای خدمات رسان شهرستان نهاوند در هنگام بروز مشکل و حادثه برای واکنش سریع و کمک های اولیه باید پاسخگویی نیازهای مردم باشد.
مجتبی مولوی گفت: نهاوند از نقاط حادثه خیز کشور است که روی گسل زلزله قرار گرفته به همین خاطر باید تمام اقدامات و امکانات لازم در مواقع وجود بحران و حادثه پیش بینی شود.
وی گفت: برای هماهنگی و آموزش های لازم، کمیته های بحران در روستاها با حمایت بخشداران و دهیاران تشکیل شد و افراد مورد نظر دوره های امداد رسانی کمک های اولیه را فرا گرفتند.
وی افزود: با نظر مسئولین مختلف و اقدامات کارشناسی شده، نهاوند به هشت منطقه کمک رسانی و امداد تقسیم شده تا در مواقع وقوع حادثه عملیات کمک و امداد با تسهیل بیشتری صورت پذیرد.
فرماندار نهاوند با اشاره به ایجاد و احداث پایگاههای امداد و نجات منطقه ای در شهرستان نهاوند گفت: منطقه امداد و نجات فیروزان با دو تیم واکنش سریع چند منظوره به صورت شبانه روزی در آماده باش کامل است.
وی اظهار داشت: یک پایگاه امداد جاده ای با تمام امکانات و تجهیزات کامل به صورت شبانه روزی در روستای وراینه فعال است و در شهر نهاوند نیز مرکز و پایگاه امداد و کمک رسانی به صورت شبانه روزی در آماده باش کامل است.
مولوی با بیان اینکه تمام دستگاهها و مدیران نهاوند در ستاد بحران در آماده باش هستند، ادامه داد: نیروهای امداد و کمک رسانی در نهاوند از بهترین و مجهزترین نیروهای استان همدان هستند و ستاد حوادث و سوانح شهرستان آمادگی کامل دارد تا در مواقع ضروری و بحرانی با تجهیزات کامل عملیات امداد رسانی را آغاز کند.
نظر شما