به گزارش خبرنگار مهر، حوزه بهداشت و درمان کشور در این هفته شاهد اخبار و رویدادهای گوناگونی بود که شاید یکی از مهمترین آنها، واکنش وزارت بهداشت به میزان دریافتی پزشک خانواده بود. آخرین اظهارات وزیر بهداشت از وضعیت ارز دارو، اعتراض فیزیوتراپیستها به وزارت بهداشت، آغاز ثبت نام کاندیداهای انتخابات نظام پزشکی و... از دیگر رویدادهای این حوزه در این هفته بود که بیشتر در رسانه ها به آنها توجه شده است.
جنجال بر سر رقم دریافتی پزشک خانواده
دریافتهای ناچیز پزشکان خانواده که از سوی مجموعه سازمان نظام پزشکی ایران عنوان شد، با واکنش تند مدیران وزارت بهداشت روبرو شد.
ماجرا از این قرار بود که در سمینار بررسی مشکلات حاد نسخه 02 برنامه پزشک خانواده که توسط سازمان نظام پزشکی برگزار شده بود، موضوع رقم دریافتی پزشکان خانواده در استانهایی که این برنامه در حال اجراست، بازگو شد. به طوریکه عنوان شد این رقم از 11 هزار تومان برای مدت 3 ماه شروع شده و حداکثر به 300 هزار تومان رسیده است.
به فاصله 24 ساعت بعد از انتشار این اخبار، مدیران وزارت بهداشت با مصاحبه های خود این موضوع را تکذیب و آن را یک بازی آرا در آستانه انتخابات نظام پزشکی عنوان کردند.
اما مدیران سازمان نظام پزشکی معتقدند که برای همه حرفهای خودشان مدارک و مستندات کافی دارند و حتی می توانند اسامی پزشکانی که چنین مبالغ ناچیزی را دریافت کرده اند، منتشر کنند.
ماجرای اعتراض فیزیوتراپیستها به وزارت بهداشت
مخالفت وزارت بهداشت با حضور کارشناسان فیزیوتراپی در آزمون دکترای حرفه ای فیزیوتراپی که قرار است توسط وزارت بهداشت برگزار شود، منجر به اعتراض فیزیتوراپیستها در مقابل ساختمان اصلی وزارت بهداشت گردید.
معترضین معتقدند که این اقدام وزارت بهداشت غیرقانونی بوده و موضوع پذیرش کارشناسان فیزیوتراپی در آزمون دکترای حرفه ای فیزیوتراپی، در دوران وزارت دکتر لنکرانی مصوب شده و سال گذشته نیز دکتر دستجردی آن را امضا کرده است.
محمد رسولی رئیس انجمن فیزیوتراپی استان تهران با انتقاد از جریان و تفکری که در مجموعه وزارت بهداشت مقابل فیزیوتراپیستهای کشور ایستاده است، اظهارداشت: ظاهرا برخی مدیران این وزارتخانه خبر ندارند که بیشترین میزان خدمات درمانی فیزیوتراپی توسط لیسانسیه های این رشته در کشور انجام می شود.
نامه دوم صدربه بان کی مون
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در نامه ای مجدد به بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد، نسبت به وقت کشی در رفع تحریمهای ناعادلانه دارویی علیه کشورمان به شدت انتقاد کرد.
دکتر سید شهاب الدین صدر در نامه دوم خودش به بان کی مون، ضمن تاکید بر حق استفاده جمهوری اسلامی ایران از انرژی صلح آمیز هسته ای از سکوت این سازمان نسبت به تحریم دارویی و پزشکی ایران از سوی کشورهای غربی و اروپایی با محوریت آمریکا، انتقاد کرده بود، پاسخی از سازمان ملل متحد در این خصوص اعلام شد که در آن از سازمان نظام پزشکی خواسته شده بود جزییات اثرات تحریم ها بر سلامت مردم ایران به سازمان ملل متحد اعلام شود.
نظر شما