۶ دی ۱۳۹۱، ۱۱:۵۹

حضور پرستاران در تمام هیئتهای بدوی رسیدگی به شکایات پزشکی

حضور پرستاران در تمام هیئتهای بدوی رسیدگی به شکایات پزشکی

معاون فنی سازمان نظام پرستاری با اعلام اینکه پرستاران در تمام هیئتهای بدوی رسیدگی به شکایات پزشکی حضور دارند، گفت: حداکثر زمان رسیدگی به شکایات در دادسرای انتظامی یک سال است و اگر بیش از این باشد باید به دادسرای عمومی و انقلاب شکایت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، صدیقه سالمی در جمع اعضای هیئت بدوی، انتظامی و تجدیدنظر با بیان اینکه شاید برای رسیدگی به پرونده به حضور شاکی و متشاکی نیاز باشد، اظهار کرد: تا زمانی که چیزی ثابت نشده باشد فرد متهم است اما پس از اثبات جرم فرد متخلف است.

وی با بیان اینکه برای فرد متهمی که جرمی ثابت نشده است حکم منع تعقیب صادر می شود، افزود: چنانچه برای دادیار محرز شد که تخلفی صورت گرفته پرونده به هیئت بدوی شهرستان فرستاده می شود.
 
معاون فنی سازمان نظام پرستاری کشور ادامه داد: اگر در دادسرا تخلف ثابت نشود منع تعقیب صادر می شود و اگر برای متهم تخلفی ثابت شود و فرد متوجه عدم حضور فردی از گروه پرستاری در جلسه شود در این صورت فرد می تواند نسبت به رأی صادره اعتراض کند.
 
سالمی گفت: هیئت بدوی 13 عضو شامل 5 نفر متخصص، یک دندانپزشک، یک داروساز، یک پرستار، یک ماما و یک حقوقدان و رئیس پزشکی قانونی آن شهرستان است.
 
وی با بیان اینکه هم اکنون در همه هیئت های بدوی یک پرستار حضور دارد، افزود: پس از صدور رأی هر یک از طرفین از زمان ابلاغ تا 20 روز فرصت دارند که به رای صادره شکایت کنند.
 
معاون فنی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: تا سال 83 پرونده از هیئت بدوی مستقیم به هیئت عالی می رفت اما از سال 83 به بعد برای سهولت کار و جلوگیری از مراجعه افراد به تهران هیئت تجدیدنظر در هر شهرستان راه اندازی شد.
 
سالمی با بیان اینکه پرونده در هیئت تجدیدنظر به فرد متخصص ارجاع می شود، ادامه داد: شاکی یا فرد حقیقی نظیر بیمار، همسر، والدین کودک و.... است یا فرد حقیقی است.
 
وی با بیان اینکه در هیئت بدوی 7 بند در نظر گرفته می شود، افزود: بند یک یا الف تذکر یا اخطار شفاهی است که این بند توسط نهاد مربوطه اجرا می شود.  بند 2 نیز توبیخ کتبی به همراه درج در پرونده است و چنانچه تعداد این موارد (توبیخ به همراه درج در پرونده) افزایش یابد در صورت تکرار تخلف مجازات سنگین تر می شود.
 
معاون فنی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: بند ج نیز توبیخ کتبی با درج در پرونده و الصاق رأی در تابلو اعلانات یا نشریه سازمان است.
کد خبر 1776234

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha