سید حسین دهدشتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: 9 استان کشور و 100 نماینده مجلس شهرستانهای واقع در استانهای ساحلی با دریا ارتباط مستقیم دارند.
دهدشتی با انتقاد از مغفول ماندن ظرفیت عظیم دریایی کشور تصریح کرد: بیش از پنج هزار و 400 کیلومتر ساحل در کشور وجود دارد که باید از این ظرفیت استفاده شود.
این نماینده مجلس با اشاره به توجه خاص مقام معظم رهبری به حوزه دریایی تصریح کرد: در حوزه قانونگذاری و نظارت بر اجرا، دولت باید فعال تر عمل کند و مجلس نیز در این باره همکاری های خود را خواهد داشت.
دهدشتی با اشاره به تشکیل فراکسیون دریایی در مجلس نهم اظهار کرد: زمانی که ادغام صندوق توسعه صنایع دریایی با دیگر صندوقها مطرح شد فراکسیون فعالیت متمرکزی نداشت اما در مجلس نهم این فراکسیون قوت گرفت و هم اکنون مخالف ادغام صندوق توسعه صنایع دریایی هستیم.
رئیس فراکسیون دریایی مجلس اضافه کرد: مدیران کلان کشور و به خصوص بخش صنعت با موضوع صنایع دریایی ناآشنا هستند و جا دارد در این راستا حتی وزارتخانه ای در حوزه دریا تشکیل شود.
دهدشتی تصریح کرد: ادغام صندوق توسعه دریایی با دیگر صندوقها که ماهیتی متفاوت با این صندوق داشتند نگاهی غیر تخصصی بود در حالی که متولیان دریا باید به این امر توجه کنند.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: قانون در حوزه دریایی متمرکز نیست؛ سازمان صنایع دریایی، سازمان بنادر و دریانوردی و شورای عالی صنایع دریایی همه باید هماهنگ به این صنعت توجه کنند.
وی ضمن بیان اینکه مجلس کمیسیون ویژه حمایت از تولید داخل را تشکیل داده و با جدیت دنبال می کند، اظهار کرد: دولت باید در نحوه واگذاری ها و خصوصی سازی دقت کند تا واگذاری ها به اهلش سپرده شود.
این نماینده مجلس افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه واگذاری شرکت های و واحدهای کشتی ساز به بخش خصوصی مطلوب عمل نکرده است. هم اکنون شرکت کشتی سازان اروندان و صدرا امید چابهار به غیر متخصص سپرده شده است.
وی اضافه کرد: کشتی سازی اروندان زمانی 600 نیروی متخصص و کارآمد داشت اما وزارت صنعت، معدن و تجارت این شرکت بزرگ را به سازمان تامین اجتماعی واگذار کرد که با سوء مدیریت این شرکت هم اکنون در حال ورشکستگی است.
نظر شما