به گزارش خبرنگار مهر، امیر میمنت آبادی شنبه شب در نشست با نمایندگان اتحادیه ها و شرکت های تعاونی استان قزوین اظهارداشت: در راستای تعامل و هماهنگی بیشتر در حل مشکلات تعاونگران، با بانک ها در حال مذاکره و عقد تفاهم نامه هستیم.
وی گفت: در حال حاضر صندوق سرمایه گذاری تعاون با بانک های توسعه تعاون، اقتصاد نوین، کشاورزی، ملت، تجارت، صندوق مهر امام رضا(ع)، توسعه صادرات و موسسه مالی ثامن الحجج تفاهم نامه امضا کرده و بانک های سپه و ملی نیز در شرف عقد قرارداد هستند.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون کشور با اشاره به فعالیت این صندوق در راستای حمایت از فعالان بخش تعاون، یادآورشد: تمامی تعاونی ها در بخش های مختلف امکان استفاده از خدمات مربوط به این صندوق را دارند.
میمنت آبادی با بیان اینکه صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون انواع ضمانت نامه ها برای شرکت های تعاونی را صادر می کند افزود: تضمین اعتبارات و سرمایه گذاری ها، تعهدات، مطالبات و معاملات مربوط به شرکت های تعاونی و ضمانت اصل و سود تسهیلات اعطایی بانک ها مهمترین بخش از فعالیت های این صندوق را به خود اختصاص می دهد.
این مسئول با اشاره به اینکه شرکت های تعاونی در بخش خرید، مناقصه و مزایده نیز امکان برخورداری از خدمات صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون را دارند تصریح کرد: در حال حاضر این صندوق اعطای ضمانت های گمرگی را نیز انجام می دهد.
وی گفت: پیش از آغاز فعالیت صندوق، ضمانت و تامین وثایق کافی برای دریافت تسهیلات و منابع بانکی یکی از مشکلات مهم تعاونی ها به شمار می رفت که این مسئله با راه اندازی صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون برطرف شده است.
میمنت آبادی اظهارداشت: 70 درصد از ضمانت تسهیلات سرمایه گذاران در قالب تعاونی ها، از سوی این صندوق تامین می شود.
وی گفت: هدف اصلی صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون، تضمین اعتبارات سرمایه گذاری ها و اصل و سود اعتبارات موسسات مالی و اعتباری است که در سالهای اخیر تعداد زیادی ضمانت نامه در بخش های مختلف صادر شده است.
این مسئول بیان کرد: تعاون بخشی متنوع است که هر نوع خدمات در آن ارائه می شود و دستگاه های اجرایی می توانند از این ظرفیت و پتانسیل استفاده کنند.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون کشور با اشاره به اینکه هدف این صندوق سودآوری نبوده بلکه حمایت از بخش تعاون است خاطرنشان کرد: بانک و موسسات مالی و اعتباری با صدور ضمانت نامه های مربوط به این صندوق دیگر نباید دغدغه ای برای اختصاص تسهیلات و منابع مالی به تعاونی ها داشته باشند.
میمنت آبادی به راه اندازی نمایندگی این صندوق در قزوین نیز اشاره کرد و این استان را با برخورداری از جایگاه قابل توجه در بخش صنعت، کشاورزی و خدمات در کشور دارای موقعیتی مناسب برای توسعه فعالیت های بخش تعاون دانست و گفت: امیدواریم راه اندازی صندوق بتواند به سهم خود در توسعه این بخش مفید و موثر واقع شود.
وی، سهمیه استان قزوین در صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون را 120 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: در صورت جذب این سهمیه این امکان نیز وجود دارد تا با جذب ضمانت ها رقم یاد شده به میزان دو برابر افزایش پیدا کند.
صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون در سال 88 با مصوبه هیات وزیران جایگزین صندوق تعاون کشور گردید و از سال 89 فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.
نظر شما