به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" تمام مراكز مطالعاتي و پژوهشي ، پژوهشگران و فارغ التحصيلان داخل و خارج از كشور كه در حوزه فرهنگي - ديني پژوهشي مرتبط با جامعه ايران انجام داده اند ، مي توانند آثار خود را براي شركت در اين دوره از معرفي پژوهش فرهنگي سال ارسال كنند .
اين آثار مي تواند مقاله پژوهشي ، پايان نامه دكترا و يا پايان نامه كارشناسي ارشد باشد و مي بايست براي شركت در بخش داخلي ، طي سال 83 و در بخش بين المللي نيز طي سال 2004 انجام شده باشد .
پژوهشها و مقالاتي كه با رويكرد مطالعات فرهنگي در حوزه دين تدوين شده باشند از طريق دبيرخانه پژوهشهاي فرهنگي سال بررسي ، برترينهاي آنها شناسايي و معرفي مي شوند .
ديگر حوزه هاي مطالعاتي مورد پذيرش از سوي دبيرخانه پژوهشهاي فرهنگي سال ، حوزه هاي فرهنگي - اجتماعي ، فرهنگي - هنري ، فرهنگ و رسانه ها ، فرهنگ و اقتصاد و فرهنگ و صنعت اعلام شده است .
در ساير حوزه ها نظير مردم شناسي ، باستان شناسي ، تاريخ ، جغرافيا ، علوم تربيتي و روانشناسي نيز آن دسته از آثار پژوهشي كه رويكرد فرهنگي داشته باشند ، پذيرفته مي شوند .
امسال دهمين دوره معرفي پژوهش هاي فرهنگي سال در بخش داخلي ، هشتمين دوره در بخش بين المللي و دومين دوره معرفي مقالات پژوهشي سال از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار مي شود .
علاقمندان تا 15 تيرماه براي ارسال آثار خود به دبيرخانه پژوهشهاي فرهنگي سال واقع در ميدان وليعصر ، خيابان دمشق ، پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات ، فرصت دارند .
پژوهشگاه فرهنگ ، هنر و ارتباطات به منظور تحقق بخشيدن به اهداف برنامه سوم توسعه اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي در بخش پژوهشهاي علمي كشور به طور اعم و به منظور تحقق بخشيدن به وظايف پژوهشي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به طور اخص و نيز به منظور پاسخگويي به نيازهاي پژوهشي كشور در زمينه مسائل فرهنگي ، هنري و ارتباطات ، در سال 1379 با تغيير ساختار معاونت پژوهشي و آموزشي وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي ، تأسيس شد.
نظر شما