راشد عذیری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تلاش مستمر و قابل تمجید نهضت سواد آموزی طی 33 سال پس از پیروزی انقلاب اظهار داشت: شاخصه سواد و دانش باید هم تراز با دیگر شاخصه های مورد ارزیابی در میزان توسعه یافتگی کشور، ارتقاء یابد.
وی افزود: توزیع ناعادلانه ثروت و به تبع آن کمبود فضاهای آموزشی و گستره نامناسب توزیع این فضاها و بهره مندی طبقات خاصی از جامعه در بحث آموزش، سبب شده که خیل کثیری از جمعیت کشور در قبل از انقلاب اسلامی از نعمت سواد بی بهره باشند.
معاون فرماندار دهگلان ادامه داد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرمان امام (ره) مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی امروز شاهد رشد شگرفی در مقوله سواد آموزی در کشور هستیم که این روند نوید این را می دهد که حسب تاکیدات مقام معظم رهبری در پایان برنامه پنجم توسعه، بی سوادی در کشور ریشه کن شود.
عذیری یادآور شد: در شهرستان دهگلان بیش از 87 درصد مردم باسوادند و در رده سنی زیر ۵۰ سال نیز 90 درصد سواد دارند.
وی بیان کرد: در شهرستان دهگلان دو هزار و ۷۰۰ نفر در تمام گروه های سنی بی سواد هستند و با توجه به آمار بی سوادی 60 درصدی دهگلان در سال ۵۷ اکنون این آمار به 13 درصد رسیده است.
معاون فرماندار دهگلان گفت: در طرح برون سپاری نهضت برای ریشه کنی بیسوادی در این شهرستان امسال با بکارگیری 100 نفر آموزشیار در قالب این طرح 800 نفر از بی سوادان در سطح روستاها و شهر در رده سوادآموزی و تکمیلی، تحکیم سواد و دوره انتقالی تحت پوشش نهضت از نعمت سواد بهره مند شده اند که این کارنامه نشان از فعالیت نهضت در راستای تحقق فرمان بنیانگذاری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این شهرستان است.
عذیری از اجرای طرح نظام جامع آموزش خانواده توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) ویژه سواد آموزان شرکت کننده در کلاس های سواد آموزی خبرداد و اظهار داشت: در این طرح در سطح شش روستا 80 نفر از سوادآموزان از آموزش های جامع خانواده با استفاده از مربیان مجرب بهره مند می شوند.
نظر شما