به گزارش خبرنگار مهر، برای یافتن گنج خیالی تنها باید منتظر رسیدن پیامکی از یابندگان خیالی سکه های تاریخی باشی. بسیاری از کسانی که زندگی خود را در مسیر جستجوی گنج در سراب سکه های تقلبی باخته اند از پیامک هایی می گویند که بوی گنج را به مشامشان آورده و دلشان را هوایی کرده است.
پیامک هایی که برای مالباختگان ارسال می شود همه لحنی عامیانه دارند که در آنها فردی که خود را عشایری کم سواد جلوه می دهد از یافتن گنجی می گوید که دنبال "آب کردن" آن است و حال گویا دست به دامن شهروندی از جای جای ایران شده تا در این مسیر همراهی اش کند.
و چه خوش خیالند آنها که فرستنده این پیامکها را افراد عوامی می دانند در حالیکه آنها منتظرند تا این خوش خیالان را مهمان کلاه گشاد خود کنند و چه بسیارند ساده لوحانی که پولهایشان را در این مسیر به باد می دهند و تازه می فهمند که هیچ گنجی از ابتدا در کار نبوده است.
در میان مالباختگان می توان نام هایی را دید که به دنبال گنج از قم، تبریز، ارومیه، اصفهان، کرمانشاه و تهران و ...هر نقطه ایران که تصور کنی به مرز لرستان و اصفهان در شهرستان الیگودرز آمده اند تا معامله ای انجام دهند که زندگیشان را از این رو به آن رو کند و حال باید با عنوان "مالباخته" به دنبال پول از دست رفته شان بدوند.
گفته می شود این سکه های تقلبی که برخی از افراد برای آنها از صدها میلیون تومان پول خود می گذارند از سیم های برق سرقت شده ساخته می شوند و شاید وقتی مالباختگان به این موضوع فکر می کنند دلشان بیشتر بسوزد که بابت چه چیزی پولشان را دور ریخته اند!
برخی از مالباختگان در تشریح جزئیات این کلاهبرداری می گویند: در ابتدا برای اطمینان از اینکه کارشان کاملا درست است و سکه ها هم واقعی است چند سکه قدیمی را ما نشان می دادند و ما نیز پس از حصول اطمینان برای گرفتن مابقی سکه ها قرار می گذاشتیم.
محل قرار جایی پرت و خارج از شهر بود و کلاهبرداران از ترفندهای مختلفی برای گرفتن پولها استفاده می کردند به نحوی که وقتی مالباخته به خود می آید پولها از دست رفته و سکه های تقلبی سیمی روی دستش مانده است!
والبته جای بسی تعجب است که به رغم اطلاع رسانی های صورت گرفته بازهم کم نیستند کسانی که پولهای میلیونی را در مسیر یافتن گنج خیالی به جیب کلاهبرداران می ریزند تا نصیب این معامله برای آنها افسوس و حسرت باشد.
و اما در آخرین کشفیات صورت گرفته در این زمینه طی هفته جاری شخصی در ازای دریافت 1800 قطعه سکه تقلبی 300 میلیون ریال پرداخت کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان الیگودرز در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: شخصی با مراجعه به پلیس انتظامی شهرستان الیگودرز اظهار داشت که دو نفر در ازای فروش یک هزار و 850 عدد سکه تقلبی، مبلغ 300 میلیون ریال را از وی کلاهبرداری کرده اند.
سرهنگ جبار پور با اشاره به اینکه پیگیری این موضوع به طور ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت، افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان الیگودرز با تحقیقات گسترده و هماهنگی مقام قضایی روز گذشته طی یک عملیات ضربتی یکی از متهمان را در سطح شهر شناسایی و دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان الیگودرز ادامه داد: فرد دستگیر شده با قرار صادره روانه زندان شده و تلاش برای دستگیری سایر همدستان وی ادامه دارد.
این در حالیست که پیش از این نیز رئیس کل دادگستری استان لرستان با اشاره به معضل تکراری سکه های تقلبی در این استان، از دستگیری حدود 60 نفر در این زمینه خبر داده بود.
جعفر بدری با بیان اینکه معضل کلاهبرداریهای مرتبط با سکه های تقلبی تبدیل به یک موضوع تکراری شده است که باید مورد توجه مسئولان و مردم قرار گیرد، عنوان کرد: هم اکنون حدود 50 پرونده در این زمینه در دادگستری استان لرستان در حال بررسی است.
وی با تاکید بر اینکه در این زمینه باید دو اقدام اساسی انجام شود، عنوان کرد: اولین کار این است که منشاء ضرب سکه های تقلبی که در یکی از استانهای همجوار است شناسایی شود و از سوی دیگر باید اطلاع رسانی و آگاهی بخشی لازم در این زمینه صورت گیرد.
نظر شما