به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بختیاری در بازدید اعضای شورای اسلامی شهر قم از منطقه 7 شهرداری که در ساختمان شهردای منطقه هفت شهرداری قم برگزار شد در سخنانی با اشاره به طرح های اجرا شده در منطقه هفت شهرداری قم اظهار داشت: برنامه های مختلفی که در سال 91 مورد توجه قرار داشته است که مهمترین آنها توسعه شهری و بحث هدایت و دفع آبهای سطحی، بهبود عبور و مرور و ایجاد فضاهای ورزشی بود که در بودجه سال 91 در نظر گرفته شده بود.
وی تصریح کرد: در حوزه تملک و بحث اجرای پروژههای واقع در این منطقه اقدامات خوبی انجام گرفته است که میتوان به تملک اراضی ادامه 30 متری بیگدلی اشاره کرد که تملک در بخشهای مختلف منطقه که دارای بافت فرسوده و قدیمی است، انجام شده است اما هنوز در بخشهایی تملک اراضی مربوط به فاز 4 و 5 به دلیل عدم همکاری شهروندان باقی مانده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم در ادامه عنوان داشت: تملک میدان مطهری و تعیین تکلیف میدان میوه و تره بار نیز در دست اقدام است اما با توجه مالکیت آستانه در این بخش نیاز به مساعدت بیشتر آن با شهرداری است.
به گفته وی، با وجود جلسات بسیاری که در این زمینه برگزار شده است هنوز به نتیجه نهایی که آزاد سازی کامل این بخش است دست پیدا نکردهایم.
بختیاری گفت: به غیر از قسمت پشت میدان مطهری که در گذشته در اختیار کسبه قرار داشت و در حال حاضر به صورت کامل آزادسازی شده است بقیه باقی مانده است و مشکلات خاص خود را دارد و نقطه تاریکی در مرکز شهر است که باید از آن وضعیت خارج شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم یادآور شد: طبق برنامهریزی های شهرداری قرار بود تا پایان سال 91 این بخش از شهر آزادسازی کامل شود که در عمل این اتفاق نیفتاد.
وی همچنین به ساماندهی مغازههای پرنده فروشی در این محدوده اشاره کرد و یادآور شد: با همکاری مجموعههایی مانند دانشگاه علوم پزشکی، وضعیت نابسامان موجود در بحث مغازههای پرندهفروشی و مشکلات زیست محیطی آنجا صورت گرفت و منطقه پاکسازی شد.
تمرکز شهرداری منطقه 7 قم به نوسازی بافت فرسوده باشد
رئیس شورای اسلامی شهر قم در بازدید اعضای شورای اسلامی شهر قم ازشهرداری منطقه 7 در سخنانی اظهار داشت: فلسفه ایجاد شهرداری منطقه هفت قم، خدمترسانی بیشتر به زائران و همچنین همکاری و اشراف برای توسعه حرم مطهر حضرت معصومه(ع) است.
حجتالاسلام سید محمد آتشزر در ادامه افزود: شهرداری منطقه هفت باید هرچه سریعتر به دنبال ساختمان جدید بوده و تا سال 92 این جابه جایی صورت پذیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم عنوان داشت: با توجه به اینکه ساختمان فعلی این شهرداری در مسیر طرح حرم تا حرم واقع است و بنا است که کمیته ای متشکل از اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری در محلی واقع در این طرح مستقر شود و امور مربوط به آن را مورد توجه و پیگیری قرار دهند، ساختمان این شهرداری باید از مسیر این طرح منتقل شود.
آتشزر یادآور شد: ساختمان این شهرداری در بدنه طرح قرار دارد که باید هرچه سریعتر تخلیه شود و ساختمانی در حاشیه پروژه حرم - جمکران به منظور اشراف به طرح و دسترسی شهروندان در نظر گرفته شود.
به گفته وی، فلسفه تاسیس شهرداری منطقه هفت به عنوان کوچکترین شهرداری منطقه، بررسی و رفع وضعیت و مشکلات خاص محدوده اطراف حرم مطهر بود چرا که ویژگیهایی که در این منطقه وجود دارد در مناطق دیگر کمتر است و به همین دلیل میزان درآمد شهرداری این منطقه نسبت به سایر مناطق پایین است.
رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: همچنین این امر فرصتی برای توجه به نوسازی بافتهای فرسوده واقع در این منطقه است.
شهرداری به جدولگذاری خیابانهای صفائیه و ارم توجه ویژه دارد
علیرضا مظفری در بازدید اعضای شورای اسلامی شهر قم از شهرداری منطقه 7 قم که در ساختمان شهرداری این منطقه برگزار شد در سخنانی به پروژهها و طرحهای انجام شده در این منطقه اشاره کرد و گفت: بهینهسازی رودخانه، فضای سبز، اصلاح روکش آسفالت خیابان خاکفرج، روکش شوارع خاکفرج، اصلاح هندسی رمپ دادگستری و احداث پل عابر پیاده انجام شده است.
وی عنوان کرد: بهسازی پارک شهید رجایی، احداث سه سرویس بهداشتی و یک نمازخانه در این بوستان و بهینهسازی دیوار رودخانه و روشنایی بوستان رجایی از جمله کارهای در دست اقدام است.
شهردار منطقه 7 قم گفت: جدولگذاری خیابان 19 دی، پیادهروسازی سطح منطقه، جدولگذاری خیابانهای صفائیه و ارم نیز در دستور کار شهرداری این منطقه قرار دارد.
مظفری تاکید کرد: چون منطقه 7، منطقه پرتراکم مرکز شهر و زائرپذیر است، اولویتهای ما در این منطقه بیشتر خدماتی است.
به گفته وی، 15 میلیارد و 600 میلیون تومان بودجه پیشنهادی شهرداری برای بحث عمرانی در این محدوده شهری در سال آینده است.
قم - خبرگزاری مهر: سخنگوی شورای اسلامی شهر قم از پاکسازی منطقه هفت شهرداری قم از مغازههای پرندهفروشی خبر داد.
کد خبر 1782939
نظر شما