سید مهدی موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بهسازی کانال اصلی شبکه آبیاری آبپخش که در اثر سیلاب آذرماه سال جاری تخریب شده بود یکی از اساسیترین موضوعات کاری است که در مدتهای گذشته پیگیریهای گستردهای در این خصوص انجام دادهایم.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری از شبکههای آبپاری و زهکشی استان بوشهر بیان کرد: با توجه به اینکه محل تخریبی توسط سیل حالت باتلاقی و مردابی دارد، عملیات لایروبی در این مکان اجرا شده و حجم بالایی از گل و لای موجود در مسیر کانال را پاکسازی کردهایم.
موسوی بیان داشت: در منطقه مذکور بهدلیل سطح پایینتر از مناطق علاوه بر سرازیرشدن آبهای ناشی از بارش شاهد ورود آبهای سطحی به این منطقه بودیم که با موتورپمپ و پمپهای روبین اقدام به تخلیه آب موجود در مسیر اجرای طرح کردیم ولی اثرگذار نبود.
وی اضافه کرد: بهمنظور حسن اجرای طرح بازسازی کانال اصلی شبکه آبیاری آبپخش با بهرهگیری از سنگهای مخصوص آرمور که وزن آن بین یک تا 1.5 تن است، اقدام به بالاآوردن سطح کانال در قطعه مذکور کردیم و از هفته آتی شاهد اجرای عملیات بتونریزی و شابلونگذاری این کانال خواهیم بود.
ترمیم چپآب و تاسیسات هیدرولیکی و بتونی
این مسئول اذعان داشت: برای اجرای مطلوبتر این طرح باید به تراکمی مطلوب دست مییافتیم که با اقدامات صورت گرفته در مراحل اجرای طرح توانستهایم به تراکم مطلوب برسیم.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی استان بوشهر عنوان کرد: ترمیم چپآب، تاسیسات هیدرولیکی و تاسیسات بتونی این کانال را در دستور کار قرار دادهایم و از تمام توان و امکانات برای دستیابی به این مهم بهره خواهیم برد.
موسوی با اشاره به نگرانی کشاورزان درخصوص وضعیت کانال اصلی شبکه آبیاری آبپخش ابراز داشت: تسریع در اجرای طرح بازسازی این کانال یکی از مهمترین دغدغههای شرکت بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی و شرکت سهامی آبمنطقهای استان بوشهر است و انتظار داریم کشاورزان هیچ حساسیتی در این ارتباط نداشته باشند.
بر اساس این گزارش، با وقوع سیلاب آذرماه شهرستان دشتستان در اثر وقوع روانآبهای سطحی شهر آبپخش و سعدآباد و جاری شدن به کانال اصلی شبکه آبیاری آبپخش، حدود یک کیلومتر از طول این کانال تخریب شد.
نظر شما