به گزارش خبرگزاری مهر، بازپرس شعبه هشتم دادسرای عمومی کرمان با اشاره به اینکه هیچ سیستم بانکی در ایران وجود ندارد که به خاطر دریافت وجه نیاز به حضور دریافت کننده در نزد دستگاه عابر بانک داشته باشد، افزود: با عنایت به افزایش قابل توجه پرونده های کلاهبرداری از طریق تماس تلفنی و خالی کردن موجودی حسابهای بانکی ، باید نسبت به این پدیده به مردم هشدار داد.
کورش نیک اندیش بیان داشت: متهمان این پرونده ها با چرپ زبانی و روابط عمومی بالا، مالبالختگان را برای دریافت وجه جلوی دستگاه عابر بانک کشانده و با انتخاب گزینه انگلیسی نسبت به خالی نمودن حساب آنها اقدام می کنند.
وی با بیان اینکه مردم نباید تا شناسائی کامل شخص تماس گیرنده و احراز هویت واقعی آن به هیچ عنوان اطلاعات بانکی خود را در اختیار دیگران قرار دهند،گفت: باید از دادن اطلاعات کارتهای بانکی از جمله شماره حساب، رمز اول و رمز دوم به دیگران حتی المقدور خوداری نمود.
بازپرس شعبه هشتم دادسرا تصریح کرد:برای اعطاء جوایز دستگاه های دولتی و شرکت های خصوصی شماره کارت ، رمز دوم و میزان موجودی لازم نیست و فقط اعلام شماره حساب و نام شعبه بانک در چنین مواردی کافی است.
هشدار دادستان کرمان به زورگیران و سارقان به عنف
دادستان عمومی کرمان در جلسه مشترک قضات دادسرا با فرماندهان انتظامی استان کرمان به زورگیران و سارقان به عنف و کسانی که در گوشه و کنار استان کرمان دست به اقدامات شرارت آمیز و غیرانسانی می زنند، به طور جدی هشدار داد قبل از اینکه در چنگال عدالت گرفتار شوند رفتار خود را اصلاح نمایند و زندگی خود را به تباهی نکشانده و به عاقبت کار بیندیشند.
یدالله موحد با اشاره به وقایع اخیر تهران، انعکاس آن در رسانه ها و واکنش رئیس قوه قضائیه و دستگیری و محاکمه روزگیران تصریح کرد: ما نیز در استان کرمان و به ویژه در مرکز استان از این قاعده مستثنی نیستیم، زیرا طبق آمار، رفتار شریرانه عده ای و سرقت های مسلحانه با سلاح سرد در معابر عمومی امنیت مردم را به مخاطره انداخته است.
وی ادامه داد: این امر قابل قبول نیست که با وجود نیروی انتظامی مقتدر و توانمند و نیروهای اطلاعاتی بیدار و هوشمند و قضات قاطع، عده ای در شهر شبانه یا در روز اقدام به شرارت و سرقت اموال مردم بکنند.
دادستان کرمان به فرماندهان انتظامی و قضات دستور داد تا با هماهنگی و همدلی و قوت و اقتدار امنیت عمومی مردم را در سرلوحه کار خود قرار دهند و در راستای منویات مقام معظم رهبری با افراد شرور بیرحمانه برخورد کنند تا آسایش مطلوب به مردم هدیه شود.
اخلاق حلقه مفقوده جامعه است
رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه امضاء تفاهم نامه مابین دادگستری کرمان و دانشگاه آزاد کرمان با تاکید بر اینکه باید اولویت این تفاهم نامه با محوریت پیشگیری از وقوع جرم باشد، گفت: دانشگاه از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است که باید از این ظرفیت در سایه همکاری و برنامه ریزی بهره برد.
حجت الاسلام علی توکلی با اشاره به آمار چندین برابر شده دانشجویان و اساتید دانشگاهها نسبت سالهای قبل از انقلاب اذعان کرد: باید این افزایش کمی، تاثیر کیفی نیز داشته باشد و از آن برای امنیت بیشتر و پیشرفت توام با تعالی بهره گرفت.
وی اخلاق را حلقه مفقوده جامعه دانست و تصریح کرد: قانون و مجریان آن در اغلب موارد بسیار خوب عمل می کنند اما بدلیل کاهش ارزشهای اخلاقی شاهد گسترش جرائم در جامعه هستیم.
وی با اشاره به بستر خوب و مناسب دانشگاه در حوزه پیشگیری و فرهنگ سازی تصریح کرد: حضور مسئولان قضایی در جمع دانشجویان و برخورد و صحبتهای مستقیم و بی واسطه با دانشجویان پیرامون مسائل و معضلات اجتماعی بسیار مثمر ثمر بوده و حیاتی است.
اختصاص موضوع پایان نامه ها به پیشگیری از وقوع جرم
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم امضای تفاهم نامه بین دادگستری کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی کرمان با اشاره به همکاری حدود 600 عضو هیئت علمی و همچنین ثبت بیش از شش اختراع در واحد کرمان طی یک سال گذشته اظهار داشت: لازم است تا از این پتانسیل بسیار خوب در سطح دانشگاه برای پیگیری و رفع مشکلات اجتماعی استفاده شود.
حمدالله منظری توکلی افزود: باید با سوق دادن طرحهای تحقیقاتی و پایان نامه های مقاطع دکتری و ارشد به موضوع پیشگیری از وقوع جرم و رفع آسیب های اجتماعی مسیر راه را برای بررسی علمی مشکلات و پیامدهای آن هموار نماییم.
وی با اشاره به رویکرد جدید ریاست عالیه دانشگاه مبنی بر رفع مشکلات فرهنگی و اسلامی شدن دانشگاه افزود: با توجه به دغدغه ها و مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه ها مبنی بر اصلاح روش زندگی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان اقدام به راه اندازی مرکز مشاوره دانشجویی، بصورت تمام وقت و رایگان، با همکاری اساتید برجسته استان کرمان نموده است.
نظر شما