به گزارش خبرنگار مهر، حسین سالاری ظهر چهارشنبه در جلسه مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: وضعیت موقوفات در این استان مطلوب نیست و مردم گرایش کمی به انجام فریضه وقف دارند.
وی گفت: سنت حسنه وقف از مصادیق بارز احسان و خیرخواهی است که انسان با بهره گیری از تعالیم انبیای الهی آن را از دیرباز بنیان نهاده و در صحنه حیات اجتماعی به ودیعه گذارده است.
وی افزود: با توجه به گسترش نیازها و وجود تنگناها دولت به تنهایی قادر به رفع مشکلات و معضلات نخواهد بود که در این زمینه باید همه مردم به خصوص خیرین در ابعاد مختلف وقف مشارکت کنند.
سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان بیان داشت: کسانی که مشتاق انجام این عمل خداپسندانه هستند می توانند با مشارکت چند نفر وقف دسته جمعی انجام دهند.
وی گفت: باید بگونه ای عمل کنیم تا عواید و منافع موقوفات برای حل مسائل و مشکلات جامعه هزینه شود.
وی افزود: وقف بهترین و ماندگارترین شیوه انفاق است که موجب می شود آثار و خیرات بخشش مال و کمک به مردم بویژه محرومان و نیازمندان شامل حال واقف شده و از بهره های معنوی و اخروی آن سود ببرد.
سالاری اظهار داشت: سه هزار موقوفه انتفاعی و 620 موقوفه منفعتی در سیستان و بلوچستان وجود دارد.
وی گفت: خوشبختانه تمامی اجارات موقوفات و همچنین اسناد موجود در این اداره به روز شده است.
وی افزود: غبارروبی گلزار شهدا و تجدید میثاق با آرمان های شهدا، سخنرانی در نماز جمعه، بر پایی نمایشگاه و اجرای همایش های مختلف با موضوعات خاص از جمله برنامه های هفته وقف در سیستان و بلوچستان است.
نظر شما