۲۱ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۴۰

راه اندازی تلفن امدادی 147 در سراسر کشور

راه اندازی تلفن امدادی 147 در سراسر کشور

رئیس سازمان انداد و نجات جمعیت هلال احمر از راه اندازی سامانه امدادی 147 تا پایان سال در سراسر کشور خبر داد.

محمود مظفر در گفتگو با خبرنگار مهر از انعقاد تفاهمنامه میان سازمان امداد و نجات هلال احمر با مرکز ژئوفیزیک تهران خبر داد و افزود: براساس این تفاهمنامه می‌توانیم زلزله‌ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم و با استفاده از تجارب امدادگران هلال‌احمر مرکز لرزه‌نگاری ژئوفیزیک دانشگاه تهران پژوهشهای لازم برای پیش نشانگرهای زلزله انجام دهد.

وی در پاسخ به این پرسش که امدادگران این سازمان در سال جاری چند عملیات را پوشش داده اند گفت: در 9 ماهه سال جاری امدادگران 22 هزار عملیات امدادی را پوشش داده اند.

مظفر با بیان اینکه سیستم هوشمند خط 147 در تمام استانها تا پایان امسال راه اندازی می شود افزود: در این زمینه 51 خودروی نجات با آخرین استانداردهای جهانی با همت مهندسان داخلی و خارجی ساخته شده و به ناوگان امدادی کشور اضافه می شود.

کد خبر 1788005

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha