یونس عالی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: باید مواد درسی در دانشگاههای ما تدریس شود که دردی از دردهای جامعه صنعتی ما را دوا کند.
ضرورت توسعه دانشگاه های کارآفرین
وی با اشاره به اینکه یکی از نخستین استادان و پایه گذاران مراکز جامع علمی کاربردی بوده است، گفت: از همان ابتدا که وارد شدم نگاه و رویکردم را به منابع درسی عوض کردم و دنبال کاربردی کردن محصولات آموزشی و پژوهشی این دانشگاه بودم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با تاکید بر اینکه باید در پذیرش طرحهای پژوهشی سخت گیریهای لازم را داشت تا نتایج کاربردی و صنعتی شود گفت: مراکز جامع علمی کاربردی برای این فعال شدهاند تا دردی از دردهای محتوایی و علمی جامعه صنعتی را برطرف کنند و باید دانشجویان این مراکز خود را با شرایط عملیاتی وقف دهند.
پیوند دانش و صنعت تنها در محل کارگاه ها اتفاق می افتد
وی با بیان اینکه واحدهای تحقیق و توسعه شرکتهای تولیدی باید محل کاربردی دانش در صنعت باشد، اظهار داشت: در حال حاضر برنامه ریزی کردهایم که واحدهای تحقیق و توسعه شرکتهای تولیدی را افزایش دهیم و تاکنون حداقل 50 واحد تحقیق و توسعه فعال است.
عالی پور با تأکید بر اینکه یک دانشجو و یا پژوهشگر دانشگاهی باید تحقیقات کارگاهی و میدانی داشته باشد، گفت: مواد درسی دانشگاهها باید درکنار کارگاه تولیدی باشد تا به معنای واقعی پیوند علم و صنعت رقم بخورد وگرنه با دیدگاه آموزش محور نمیتوان به توسعه اقتصادی استان دست یافت.
عالی پور در گفتگو با مهر:
بیش از 50 واحد تحقیق و توسعه در شرکتهای تولیدی قم وجود دارد
قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: بیش از 50 واحد تحقیق و توسعه در شرکت های تولید استان مشغول فعالیت هستند.
کد خبر 1789021
نظر شما