به گزارش خبرگزاری مهر، هابیل درویش با بیان اینکه پله برقی ایستگاههای مترو در خط 4 که به دلیل تحریمهای ظالمانه بینالمللی دچار مشکل شده بود گفت:خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته، رفع مشکل شده است و این تجهیزات به زودی وارد کشور میشود. مراحل نصب و راه اندازی آن نیز در سریعترین زمان ممکن، بلافاصله انجام خواهد شد.
وی افزود: با وجود اینکه 100 درصد بخش سیویل و ساخت تونل و ایستگاهها، در داخل انجام می شود، اما بخشی از تجهیزات مورد نیاز ازجمله پله برقی ایستگاه های مترو از خارج وارد می شود که بخشی از آن، به دلیل تحریم های ظالمانه استکبار جهانی دچار وقفه و مشکل شده بود.
مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه افزود: شرکت مترو به جهت استفاده سریع شهروندان از ایستگاههای آماده بهرهبرداری، ناگزیر بخشی از این ایستگاهها را بدون راه اندازی پله برقی وارد خط می کرد که در مواردی با نارضایتی در شهروندان، به ویژه افراد سالمند مواجه میشد. اکنون با اقدامات صورت گرفته، توانستیم مشکل را رفع کنیم و از یک برند خوشنام بینالمللی، پلهبرقیهای باکیفیتی را تهیه کنیم.
درویش خاطرنشان کرد : برای خط 4 تعداد 68 دستگاه پله برقی سفارش داده ایم که تا یک ماه آینده وارد کشور میشود و امیدواریم تا پایان سال، تمام پله برقی های موردنیاز ایستگاهها را نصب و راهاندازی کنیم.
وی افزود: پله برقی های جدید از نوع پله های «دائم فعال» است، به این معنی که قادرند 24 ساعت در روز و هفت روز هفته کار کنند. در هر ساعت ظرفیت جابجایی بیش از 10 هزار مسافر را دارد و هر پله، توان بیش از 145 کیلو بار را دارد.
مدیرعامل مترو با عذرخواهی از شهروندانی که تاکنون به جهت نبود پله برقی در برخی ایستگاهها، نمی توانستند از این سامانه استفاده کنند، اظهارداشت: برای خطوط در حال ساخت، طوری برنامهریزی شده است که تجهیزات مورد نیاز از جمله پله برقی، پیش از بهره برداری و در زمان ساخت ایستگاه وارد و نصب می شود تا شهروندان عزیز در این زمینه دچار مشکل نشوند.
درویش تاکید کرد: به امید خدا در سال 1392 بخش مهمی از خطوط در حال ساخت مترو از جمله جنوب خط 3 و خط فرودگاه حضرت امام و بخشی از خط 7 مترو آماده بهره برداری خواهد شد و ظرفیت مسافرگیری مترو به 6 میلیون نفر در روز خواهد رسید.
وی افزود: برنامه شرکت مترو آن است که پیرو فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، حداکثر استفاده را از توانمندی صنعت داخلی کند و طوری برنامه ریزی شده است که انشاالله در آینده نزدیک، تمام تجهیزات مورد نیاز خطوط در حال ساخت مترو، از داخل تامین خواهد شد و این پتانسیل در صنعت داخلی به خوبی وجود دارد.
درویش، اولویت نصب پله برقی ها را بر اساس ایستگاههای پرتردد ذکر کرد و گفت: ایستگاه استاد معین که در عمق بیشتری قرار دارد و تردد به نسبت افزونتری دارد، اولویت اول نصب پله برقی است و بقیه ایستگاههای فاقد پله برقی، بهتدریج نصب و راه اندازی خواهد شد.
نظر شما