به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جانبازی ظهر دوشنبه در مراسم سومین روز شهادت جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی شهید سیف الله رحمتی در حسینیه روستای پایین جاده ساری افزود: تبیین منش و پاسداشت ارزشهای ایثار و شهادت می تواند برای جوانان درس آموز باشد.
وی اظهار داشت: وظیفه نهادهای فرهنگی استان در بازشناسی و معرفی بیشتر ارزشهای ایثار و اخلاص شهدا بسیار حانز اهمیت است.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با اشاره به اینکه دین باوری و ولایت پذیری شاخصه شهدای اسلام بوده است، تصریح کرد: این فرهنگ و منش باید به عنوان درس محوری برای مردم و مسئولان الگو باشد.
جانبازی با بیان اینکه یادواره های شهدا موجب یادآوری و بیان سرشت های نیکو شهدا باید باشد، یادآور شد: درس اخلاص و دین باوری شهدا در جامعه مفید است.
وی با اعلام اینکه دشمن با حربه های گوناگون سعی در تخریب افکار جوان پاک ایرانی دارد، اظهار داشت: جنگ نرم و تهاجم فرهنگی استکبار از جمله این توطئه ها بوده که دشمن برای جوانان مسلمان کشور تدارک دیده است.
به گزارش مهر، در این مراسم مدیران بنیاد شهید و برق منطقه ای مازندران، فرماندار ساری و تعدادی از مدیران اجرایی شهرستان ساری حضور داشتند.
شهید سیف الله رحمتی متولد 1338 اهل روستای پایین جاده شهرستان ساری بوده که در سن 27 سالگی و هنگام جنگ تحمیلی در سال 65 مجروح و قطع نخاع شد.
این جانباز والامقام جنگ تحمیلی پس از انجام 50 دفعه عمل جراحی و تحمل 55 روز کما در بیمارستان خاتم الانبیا تهران، پنجشنبه شب جان به جان آفرین تسلیم و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وی که 25 سال از زندگی خود را با بیماری ناشی از جراحات خمپاره و مواد شیمیایی متحمل گذرانده بود در دامان خود سه دختر و یک پسر پرورش داده است.
پیکر پاک این شهید والامقام جنگ تحمیلی، صبح شنبه 23 دیماه با حضور مردم مومن و خداجوی تیرکلا و جورجاده در روز شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت تشییع و جوار امامزاده سید آقامیر گلزار شهدای روستای جورجاده ساری به خاک سپرده شد.
مازندران در دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، 10 هزار و 400 شهید را تقدیم نظام کرده است.
نظر شما