به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود محمدیان در نشستی با امیر سرتیپ میربیرنگ با بیان اینکه این سازمان بخشی از فعالیت های خود را در بخش مشاغل خانگی معطوف ساخته ،افزود: توسعه مشاغل خانگی می تواند در افزایش درآمد اقتصادی خانواده های روستایی استان، نقش موثری داشته و فرماندهی لشکر 21 حمزه آذربایجان نیز می تواند از این فرصت جهت بالابردن توان اقتصادی خانواده های پرسنل نظامی خود اقدامات درخور توجهی به انجام رساند.
وی از پیشگامی این سازمان در احیاء توسعه و تثبیت مشاغل خانگی به خصوص در مناطق روستایی استان خبر داد و گفت : این سازمان آماده جذب متقاضیان جدید با معرفی به بانک های عامل جهت اخذ تسهیلات مشاغل خانگی، با کارمزد پایین و حداکثر تا سقف50 میلیون ریال برای هر متقاضی را داشته و مجموعه سازمانی خود را ملزم می داند در راستای خدمت رسانی هر چه بیشتر و بهتر به بهره برداران با ایجاد زمینه لازم در توسعه بخش کشاورزی، گامهای محکمی را در تحقق توسعه پایدار بردارد.
وی با اشاره به اینکه مشاغل خانگی بخش کشاورزی رمزگشایی از قفل بسته بیکاری در آذربایجان شرقی است افزود : مشاغل خانگی به عنوان یکی از اصلی ترین ظرفیت های ایجاد اشتغال درکشور مطرح شده است و با توجه به کارشناسی های صورت گرفته و نیازسنجی های به عمل آمده توسط کارشناسان سازمان ، پیش بینی می شود درسالهای آتی با پیگیری های اصولی مدیران ، صدها هزار فرصت شغلی خانگی در آذربایجان شرقی از قِبَل بخش کشاورزی ایجاد شود.
لشکر21 حمزه آذربایجان به دنبال تولید محصولات کشاورزی مورد نیازارتش است
سردار سرتیپ میرحبیب میربیرنگ بر استفاده بهینه و اصولی از اراضی و سالن های موجود لشگر 21 حمزه در سطح استان با همکاری بخش کشاورزی تاکید کرده و افزود: امیدوارم در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی بتوانیم قدمهای موثری در تحقق فرامین مقام معظم رهبری در عرصه ارتش جمهوری اسلامی ایران باشیم.
وی بابیان اینکه می توانیم با همکاری سازمان جهادکشاورزی استان محصولات کشاورزی مورد نیاز خویش را در این لشگر و درسطح ارتش خود تولید نماییم ادامه داد: میتوان درصورت انجام این مهم، مازاد تولید را نیز در بازار به فروش رساند.
فرمانده لشگر21حمزه آذربایجان با بیان اینکه جهت کمک به اقتصاد خانواده پرسنل ل21 حمزه آذربایجان در پی ایجاد و توسعه مشاغل خانگی در میان خانواده های نظامی هستیم ادامه داد: با استفاده از تسهیلات اعطایی از طرف سازمان جهادکشاورزی استان می توان اقدامات گسترده ای در این عرصه انجام داد.
تولید 12 هزار تن عسل درآذربایجان شرقی در سال تولید ملی
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از استحصال 11 هزار و 612 تن محصول عسل در زنبورستانهای استان در سال تولید ملی و حمایت ازکار و سرمایه ایرانی خبرداد.
غفور عبدالهی در نشست شورای مدیران سازمان، با اشاره به افزایش سه هزارو 689 تنی عسل در زنبورستانهای آذربایجان شرقی گفت: محصول تولیدی امسال در مقایسه با میزان هشت هزارتنی تولید شده سال گذشته 6/46 درصد افزایش نشان می دهد.
عبدالهی تعداد کل کندوهای زنبورعسل شمارش شده در استان را 859 هزارو 367 کندوی زنبورعسل با جمعیت عنوان کرده و افزود: در این میان سهم کندوهای مدرن682 هزارو 560 و بومی176 هزارو 807 کلنی از کل کندوهای استان است و به عبارت دیگر 4/79% کندوهای استان مدرن و 6/20 % بومی می باشد.
اجرای الگوی کشت، در 200 هزارهکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: دراجرای طرح الگوی کشت، استفاده بهینه از امکانات موجود و مدیریت اصولی استفاده از منابع اصلی بخش کشاورزی مد نظر برنامه ریزان قرار داشته و در 200 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان، به مرحله اجرا در آمده است.
ایوب ایرانیفام، در نشست شورای مدیران سازمان با اشاره به اینکه، طرح الگوی کشت بر این محور استوار است که با در نظر گرفتن مجموعهای از فاکتورها، ضمن اینکه کشت محصولات به سمت نیازهای جامعه سوق یابد گفت: در کنار آن افزایش کلی تولید محصول و درآمد کشاورز نیز تحقق یابد و در آن به تناسب اراضی با نوع محصولات، محدودیت آب، بازار مصرف، سلایق و امکانات کشاورزی منطقه، هزینه تولید و درآمد محصول و چند عامل دیگر توجه شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این موضوع که در اجرای این طرح، باید با بررسی دقیق از میزان نیاز بازار داخل، بازار خارج و تامین و توزیع آن اقدامات لازم بعمل آید افزود: پایبندی بهره برداران، ضمانت اجرای این طرح مهم در توسعه بخش کشاورزی آذربایجان شرقی را افزایش خواهد داد.
نظر شما