به گزارش خبرنگار مهر، علی نهاوندی صبح سه شنبه در جمع کارکنان منابع طبیعی شهرستان زنجان افزود: با استفاده از توان بخش خصوصی می توان بخشی از این وظیفه مهم را اجرا کرد و به لحاظ اهمیت حفاظت از منابع طبیعی در این شهرستان هم اکنون 12 محدوده با توجه به شرایط خاص حفاظتی تعیین شده است که امسال از توان بخش خصوصی در این باره سود برده ایم.
وی یکی از مشکلات موجود در این خصوص را کمبود نیروی متخصص عنوان کرد و افزود: باید به فرهنگسازی در منابع طبیعی اهمیتی خاص داده شود تا عوامل تخریب منابع طبیعی مانند شخم، تغییر کاربری، چرای زودرس، دام مازاد، بهره برداری از معادن و آتش سوزی در مراتع به حداقل برسد.
نهاوندی از صدور 50 فقره کارت همیار طبیعت خبر داد و مشارکت عمومی برای حفاظت و صیانت از منابع طبیعی را مهم دانست و افزود: درباره وضعیت پارک های جنگلی دست کاشت در زنجان خواستار پیگیری طرح های بهره برداری شد.
وی از برنامه ریزی برای اجرای پروژه بخش جنگل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان از نیمه دوم اسفند ماه خبر داد و از عدم هماهنگی لازم در اداره راه و شهرسازی زنجان در خصوص پاسخ گوئی به استعلامات داخل حریم شهری که حساسیت ویژه دارد را مورد تاکید قرار داد و خواستار رفع این مشکل شد.
نظر شما