به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه داده "فوران های انفجاری عظیم" می تواند اطلاعات مهم و ضروری به دانشمندان، مقامات شهری و عموم مردم ارائه دهد.
این پایگاه داده که توسط یک گروه بین المللی از دانشمندان به سرپرستی پژوهشگران دانشگاه بریستول تهیه شده، دسترسی سریع و قابل جستجویی را به اطلاعات جمع آوری شده برای رویدادهای آتشفشانی عظیم با بزرگی چهار یا بیشتر ارائه می کند.
این پایگاه داده، اطلاعاتی از رفتار گذشته آتشفشانها فراهم می کند تا به کاهش خطر ارزیابی خطرات رویدادهای انفجاری مدرن کمک کند.
شاون کراسولر از دانشکده علوم زمین بریستول گفت: انفجارهای با قدرت چهار یا بیشتر مانند آنچه که در سال 79 پس از میلاد، کراکائوا در 1883 و سنت مونت هلن در 1980 روی داد عامل اغلب نابودی حیات در این دوره تاریخی بوده اند.
این پایگاه داده اطلاعاتی را در مورد قدرت، میزان انفجار، حجم رسوبات به جا مانده، تاریخ فوران و انواع سنگ های آتشفشانی ارائه می کند.
استفن اسپارک دانشمند ارشد این پروژه گفت: هدف بلند مدت این پروژه برخورداری از یک منبع جهانی است که اطلاعات رایگان در مورد خطرات آتشفشانی ارائه کند و بتوان از آن برای تدوین پروتکل هایی در مورد رویدادهای فوران آتشفشانی استفاده کرد.
نظر شما