به گزارش خبرگزاری مهر، نادر فخری در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سقز اظهار داشت: با سازماندهی جدید این ستاد در شهرستان و بهره گیری از افراد موثر و کار آمد فعالیت ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهرستان با برنامه ریزی دقیق تر و منسجم تر در راستای احیای این فریضه الهی فعالیت کند.
وی افزود: هر چند مردم متدین شهرستان سقز کمتر تحت تاثیر برنامه های دشمنان اسلام قرار می گیرند ولی بی شک هدف دشمن، لطمه وارد کردن به اعتقادات مردم است و نباید غفلت کرد.
فرماندار سقز خواستار تسریع انجام این فرضیه الهی در اجتماع شد و ادامه داد: افراد زیادی از سر نا آگاهی به ارزش ها کم توجه هستند که باید آنها را شناسایی و ارشاد کرد.
فخری یادآور شد: در راستای بررسی و اثرگذاری و بازخورد برنامه های این ستاد، دفتر ارزیابی عملکرد و بهبود فرآیند در ستاد احیای راه اندازی شده است.
وی در ادامه آشنا ساختن بیشتر جوانان با بحث دشمن شناسی، شناخت تاکتیک و ترفندها و تهاجمات نرم افزاری دشمن که در راستای سست کردن اعتقادات جوانان و بنیان خانوادهاست را خواستار شد.
فرماندار سقز با اشاره به ارزشمند بودن، تکلیف قانونی و شرعی بودن امر به معروف و نهی از منکر از تمام ادرات سطح شهرستان خواست تا در اجرای این فریضه کوتاهی نکنند.
ترویج امر به معروف بارها در قرآن کریم مورد تاکید قرار گرفته است
امام جمعه سقز نیز در این جلسه گفت: دین اسلام دین معروفات و خوبی هاست و به همین خاطر در قرآن بحث امر به معروف و نهی از منکر بارها تکرار شده است و امت به سوی کار خیر و منع از بدی دعوت شده است.
ماموستا عبدالرحمن حسین زاده با اشاره به مراحل امر به معروف و نهی از منکر از جمله تذکرلسانی، عملی و قلبی افزود: بدترین مرحله امر به معروف این است که فقط قلبا نارحت شویم و اقدامی انجام ندهیم.
وی اظهار داشت: بیشتر افرادی که اهل منکر هستند بدون شک نا آگاهند و بدون تردید افرادی که درک معروفیت دارند می توانند آنها را ارشاد کنند.
امام جمعه سقز بر اجرای این فریضه الهی تاکید ویژه کرد و یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه اشاعه و توسعه یابد زیرا بزرگترین مصداق خیر است.
ستاد احیای امر به معروف کردستان تقویت می شود
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان نیز با اشاره به اینکه اولین وظیفه پیامبران الهی امر به معروف و نهی از منکر است، بیان کرد: این عمق اهمیت موضوع را می رساند که نباید در قبال این مسئولیت کوتاهی کرد.
محمود الله مرادی ادامه داد: امروز دشمنان اسلام علاوه بر هجمه اقتصادی و بسیاری از سنگ تراشی ها برای از پا در آوردن ایران اسلامی، بیشترین و بزرگترین امیدی که برای شکست ما دارند، ضربه زدن از راه فرهنگی است و این امر با احیای فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر هرگز تحقق نمی یابد.
وی گفت: امروز، نظام جمهوری اسلامی ایران با وجود فشارها و تحریم ها نیازمند امر به معروف و نهی از منکر با روش های فرهنگی است و از این طریق می توان بر فشارهایی که دشمنان و استعمارگران بر نظام وارد می کنند، غلبه کرد.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان افزود: در به جا آوردن امر به معروف و نهی از منکر، اساس کار، کار فرهنگی است و وظیفه ستاد، احیای ارزش ها و آگاه سازی نسبت به منکرات موجود و تلاش برای رفع آنها است.
الله مرادی ساختار تشکیلات امر به معروف و نهی از منکر استان را تشریح و وظایف آنها را برشمرد و با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر محدودیت زمانی و مکانی ندارد خواستار انجام کارهای کاربردی و فراگیر، استفاده از افراد توانمند و تاثیرگذار و ایجا ستاد در بخش ها و دهستان ها و تشکیل کلاس های آموزشی شد.
وی با اشاره به اینکه سقز دومین شهر پر جمعیت استان و شهرستان ویژه ای است، اطهار داشت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سقز در انجام این فرضیه به صورت ویژه عمل می کند تا به عنوان شهر منتخب استان در انجام این فرضیه معرفی شود.
در ادامه این جلسه دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سقز، سازماندهی خوب این ستاد را در شهرستان قابل توصیف دانست و اظهار امیدواری کرد که در انجام این فرضیه الهی به خوبی عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه و مسئول معاونت فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سقز نیز بیان کرد: با توجه به اینکه دشمن دنبال هویت ماست، کار امر به معروف و نهی از منکر باید کاری همراه با علم و معرفت همراه با بصیرت و تدبیر عملی باشد.
در ادامه این جلسه رئیس مجامع صنفی شهرستان سقز و مدیر اصناف و اماکن ستاد احیای شهرستان سقز گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه را ارائه داد و گفت: منکرات و معروفات اقتصادی به عنوان اولین اولویت در مجموعه صنف ها و بازار شهرستان سقز در دستور کار بوده و هست.
گفتنی است که ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سقز دارای چهار معاونت اجرایی، ادارات و کارخانجات، تشکل های مردمی و معاونت فرهنگی است که هر کدام از این معاونت ها نیز به بخش های تخصصی و مرتبط با آن تقسیم بندی و تقسیم کار شده است.
نظر شما