۲ بهمن ۱۳۹۱، ۱۸:۰۲

افشار مطرح کرد:

درآمدزایی از طریق تولید علم

درآمدزایی از طریق تولید علم

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: باید تلاش کنیم تا دانشگاه به جای استفاده از حق‌الناس به سمت درآمدزایی از تولید علم حرکت کند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله افشار بعدازظهر دوشنبه در نشست با مسئولان سازمان منطقه ویژه پارس اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد عمومی است که در سال‌های اخیر در بخش‌های مختلف کشور وارد شده است و در تربیت نیروهای توانمند برای مشارکت در توسعه کشور نقشی اساسی داشته است.

وی با اشاره به اداره دانشگاه آزاد از طریق حق‌الناس، اضافه کرد: در حال حاضر تلاش‌هایی برای فاصله گرفتن کشور از استفاده از درآمدهای نفتی در دستور کار است و دانشگاه آزاد نیز باید به سمت درآمدزایی از طریق تولید علم حرکت کرده و از حق‌الناس فاصله بگیرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی کشور به توسعه و گسترش دانشگاه ازاد در سال‌های اخیر اشاره کرد و بیان داشت: در حالی حاضر بیش از یک و نیم میلیون دانشجو در دانشگاه ازاد مشغول به تحصیل هستند.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن این تعداد دانشجو در سطح کشور بال وزارت علوم محسوب می‌شود و باید از امکانات بالقوه آن در راستای پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر کشور استفاده کرد.

افشار در ادامه خاطرنشان ساخت: هر صنعتی در هر گوشه ای از این مملکت به همه آحاد ملت تعلق دارد و باید به نحو مطلوب از آن استفاده شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی کشور خواستار انعقاد تفاهم نامه‌ای میان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و دانشگاه آزاد کشور به منظور استفاده از پتانسیل های لازم این دانشگاه شد.

بخش عمده صنعت نفت و گاز بومی شده است

مدیر پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز در این نشست گفت: امروز در ایران بخش عمده صنعت نفت و گاز بومی شده است و اکنون در صنعت نفت داری 80 هزار قطعه شناسنامه دار هستیم.

علی احمدزاده با اشاره به خلا دانشگاه آزاد در صنعت نفت منطقه گفت: برای حضور هر چه بیشتر دانشگاه آزاد در این عرصه باید نیازها را مشخص کرده به همه واحدهای دانشگاه آزاد ابلاغ و تیم‌های تخصصی به منطقه اعزام شوند.

وی با اشاره به شورای پژوهش سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تصریح کرد: این شورا با عضویت افراد علمی و دانشگاهی از سراسر کشور توانسته است یکی از علمی ترین ومجرب ترین شورای های پژوهشی را تشکیل دهد.

مدیر پژوهش و فناوری منطقه ویژه پارس با اشاره به این مهم گفت: ارتباط تنگاتنگ با مدیران دانشگاهی و مراکزعلمی و برگزاری نشست‌های علمی در راستای رشد و توسعه صنعت نفت در منطقه می‌تواند ما را در راستای استفاده حداکثری از توان بالقوه کمک کند.

وی ضمن حمایت از دانشجویان برای حضور در منطقه تصریح کرد: تاکنون 60 درصد از حمایت های ما از دانشجویان دانشگاه آزاد بوده است که انتظار می رود دانشگاه در ابتدا نیازهای ما را در منطقه شناسایی و بازدیدهای که صورت می گیرد هدفمند باشد.

احمدزاده با اشاره به راه‌اندازی پارس جنوبی در سال 77 بیان داشت: در سال 77وقتی استارت کار در پارس جنوبی رقم خورد و همه تجهیزات از خارج وارد کشور شد این استرس وجود داشت که وجود این دانش و تکنولوژی در ایران باید همراه با تضمین دانش آن باشد و اگر این مهم در آن زمان رخ داده بود قطعا امروز راحتتر می توانستیم حرکت به سمت جلو داشته باشیم.

در این نشست که با حضور مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، مدیریت پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و معاون پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی کشور برگزار شد، بر امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با دانشگاه آزاد اسلامی کشور در آینده نزدیک تاکید شد.

کد خبر 1796935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha