به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته چهارشنبه 4 بهمن ماه در سومین روز از برگزاری سی ویکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر حمید شاه آبادی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قادر آشنا مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی و سید صادق موسوی رئیس تئاتر شهر به تماشای نمایش"سیزده" به کارگردانی روزبه سجادی حسینی نشستند.
در اجرای این اثر نمایشی همایون ارشادی، آنا نعمتی، ایوب آقاخانی، رامین ناصر نصیر، وحید نفر، کیوان خانبیگی و سوده سعدایی به عنوان بازیگر حضور داشتند. استقبال از این نمایش چشمگیر بود و بسیاری از علاقمندان به صورت نشسته بر روی زمین نمایش را دیدند. اما در ادامه متاسفانه اثر به دلیل ضعفهای ساختاری که داشت نتوانست رضایت مخاطبان را جلب کند و برخی از تماشاگران کم طاقت در میانه اجرا سالن نمایش را ترک کردند.
متاسفانه در اجرای این نمایش بازیگران به دلیل دیر آماه شدن دکور تا لحظاتی قبل از اجرا در دکور قرار نگرفته بودند و صحنه نمایش نیز که تداعی کننده یک بیمارستان بود کاملا نا مرتب و با عجله سرهم شده بود. بازیگران نیز به دلیل ناآشنایی با صحنه نمایش در فضا سرگردان به نظر می رسیدند.
اما همایون ارشادی در اولین تجربه تئاتری اش توانست سربلند از اجرای"سیزده" بیرون بیاد. این بازیگر سینما با وجود اینکه به دلیل نقشی که بر عهده داشت در تمام طول اجرا بر روی تخت خواب بیمارستان دراز کشیده بود ولی لحن صدایش و بازی که ارائه داد بهترین نقش آفرینی نمایش به حساب می آمد.
در پایان این اجرا حمید شاه آبادی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که به نظر می رسید از دیدن نمایش لذت برده در جمع خبرنگاران عنوان کرد: خوشبختانه در این دوره از جشنواره تئاتر فجر نمایش ها با اقبال بیشتری روبرو شده اند و این مسئله جای خوشحالی دارد. من کارشناس تئاتر نیستم اما به عنوان یک مخاطب معتقدم که نمایش"سیزده"نگاه ظریف و پنجره قابل تاملی در در ارتباط با مقوله مرگ را پیش روی مخاطبان باز کرد.
وی ادامه داد:این نمایش ارتباط انسان با مرگ را از منظری نو بررسی می کرد و فرصتی را برای مخاطب به وجود می آورد که از زاویه های مختلف با مرگ روبرو شود. این اثر نمایشی در طول یک ساعت مخاطب را خسته نمی کرد و دارای پیام شفاف و روشنی در مواجهه انسان با مرگ بود. البته کارشناسان این حوزه ممکن است نظرات متفاوتی درباره این اجرا داشته باشند.
وی افزود: جشنواره تئاتر فجر محل بروز و ظهور نگاه ها و سلائق مختلف است و باید به همه نظرها احترام گذاشت. بهترین کاری که می شود برای اجراهایی به این شکل انجام داد این است که فرصت اجرای عمومی برای آنها فراهم شود.
وی درارتباط با حضور بازیگران سینما و تلویزیون در تئاتر عنوان کرد: سینمای ایران وامدار بازیگران تئاتر است اما این مسئله که هنرمندان سینما و تلویزیون در تئاتر حضور یابند باعث خرسندی است. البته برعکس این اتفاق نیز باید روی دهد و باید بازیگران تئاتر و سینما بین مدیوم های مختلف در رفت و آمد باشند تا هنر این کشور بتواند بیش از گذشته به شکوفایی برسد.
نظر شما