غلامحسین صاحبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به گزارش بازرسان بهداشتی دامپزشکی از واحدهای پذیرائی طرقبه شاندیز متأسفانه مشاهده شده افراد سود جو و فرصت طلب اقدام به فروش محموله های مرغ و گوشت با کیفیت پائین و حمل غیر بهداشتی و گاهی اوقات با تاریخ مصرف مخدوش با قیمت های ارزانتر به واحدهای پذیرایی شهرستان می کنند که این امر می تواند سلامت شهروندان و مهمانان شهرستان را به خطر بیاندازد.
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز با بیان اینکه بیش از 250 واحد پذیرایی در طرقبه شاندیز دایر است افزود: کار نظارت و بازرسی به همه واحدها بسیار دشوار بوده و لذا همکاری مدیران رستوران ها را می طبد که به نکات بهداشتی دامپزشکی توجه کرده و مواد خام دامی (مرغ وگوشت وماهی) مورد نیازخودشان را از مراکز معتبر که دارای پروانه بهداشتی از دامپزشکی هستند خرید کنند.
صاحبی اظهار کرد: استفاده از مواد بی کیفیت و فاسد علاوه بر به خطر انداختن سلامت مردم، باعث از بین رفتن اعتبار چندین ساله بخصوص واحدهای برتر شهرستان خواهد شد.
وی تاکید کرد: توصیه شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز به مردم و مهمانان این است که از واحد پذیرایی و رستورانهایی استفاده کنند که مورد تائید دامپزشکی بوده و دارای تابلوی ممیزی بهداشتی از دامپزشکی هستند.
نظر شما