یزدان عشیری مدیر روابط عمومی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر درباره دلایل برنامهریزی نمایش فیلمهای جشنواره در برج میلاد از ساعت 14 به بعد به خبرنگار مهر، گفت: بنا نداشتیم با دپو کردن فیلمها در بخشهای مختلف و نمایش فشرده آنها در برخی روزها و ساعتهای خاص، هم به سینمای ایران و هم کارگردانهای حاضر در جشنواره ظلم کنیم و همچنین نمیخواستیم حق مخاطبهای حقیقی سینمای رسانه را ضایع کنیم.
وی در ادامه افزود: تجربه نشان داده است که نمایش فیلم در سانسهای صبح جشنواره فیلم فجر در سینمای رسانه با استقبال خوبی مواجه نمیشد و حق فیلمسازی که در سانس صبح نمایش فیلم داشت، ضایع میشد و یکی از دیگر از دلایل ما برای حذف سانس صبح همین مساله بود.
عشیری در پاسخ به این پرسش که آیا پایین بودن تعداد فیلمهای بخش مسابقه نیز در این تصمیم تاثیر داشته است؟ گفت: به هیچ عنوان چنین برداشتی درست نیست؛ چراکه در طی ده روز، 65 فیلم نمایش داده میشود و این گستره از تعداد نمایش فیلمها در بازه زمانی ده روز اقناعکننده است.
وی در ادامه افزود: بالا بردن تعداد سانسها جز ایجاد فرسایش و خستگی برای مخاطبان نتیجه دیگری در بر ندارد. با این اوصاف هم برای مخاطب و هم برای فیلمساز چنین جدولبندیای سخت بود. همچنین دلایلی چون کمبود بودجه و حذف ناهار و ... نیز در تصمیم دخیل نبوده و این مسایل را نیز رد میکنم.
مدیر روابط عمومی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر در پایان صحبتهای خود در پاسخ به اینکه با توجه به درگذشت مسعود بهنام آیا جشنواره فیلم فجر برنامه ویژهای برای این صداگذار سینمای ایران در نظر میگیرد؟ بیان کرد: درگذشت مسعود بهنام صداگذار سینمای ایران بسیار ناگهانی بود و هنوز برنامهریزی مشخصی نکردهایم اما طی جلسه ای که به زودی با دبیر جشنواره خواهیم داشت برنامه ای برای برگزاری مراسم یادبود بهنام درنظر خواهیم گرفت.
نظر شما