خسرو قمری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بزودی دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت ویژه در رشته دوچرخه سواری راه اندازی خواهد شد.
وی افزود: این دانشگاه با هدف توسعه علمی تر رشته ورزشی دوچرخه سواری در تهران ایجاد می شود.
قمری اضافه کرد: ایجاد مدرسه های دوچرخه سواری در برنامه فدراسیون بوده و هیئت های استانها می تواندد برای ایجاد درآمدزایی و خودکفایی و شناسایی استعدادهای جدید به ایجاد مدرسه های دوچرخه سواری اقدام کنند.
وی افزود: هرساله 32 مسابقه رسمی دوچرخه سواری با جایزه حدود هفت میلیون دلاری در سطح آسیا برگزارمی شود و تیم های باشگاهی می توانند با هماهنگی فدراسیون و با شرایط ورودی خاص در آن شرکت کنند.
قمری گفت: این مسابقات فرصتی برای حضور همه تیم های استانها، کسب موفقیت در این رقابتها و درآمدزایی برای دوچرخه سواران و هیئت خواهد شد.
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری، از اهتمام و برنامه جدی این فدراسیون برای فراهم کردن شرایط لازم برای همگانی کردن فرهنگ استفاده از دوچرخه در بین اقشار مختلف جامعه ایرانی خبر داد.
وی افزود: همگانی کردن دوچرخه سواری علاوه بر تضمین سلامت افراد جامعه و فاصله گرفتن مقطعی از زندگی ماشینی، سبب شناسایی استعدادهای جدید در این رشته ورزشی می شود.
وی افزود: دوچرخه و روی آوردن خانواده های ایرانی به استفاده از آن در فعالیت های روزانه باید از سوی هیئت های دوچرخه سواری استانها پیگیری و ترویج شود.
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری با بیان اینکه با همکاری و تعامل با آموزش و پرورش، استعدادیابی در سنین پایه به خصوص دانش آموزان پیگیری می شود، تصریح کرد: باید برای پشتوانه سازی تیم های ملی، استعدادیابی منظم و با برنامه ای در کشور انجام شود.
قمری، یکی از مشکلات جدی فدراسیون دوچرخه سواری را کمبود منابع اعتباری بیان و اضافه کرد: دوچرخه سواری اگر درصد جزیی از درآمدهای فوتبال را داشت، متحول و در المپیک و تورهای معتبرجهانی مقام کسب می کرد.
وی ورزش دوچرخه سواری را رشته ای سخت، سنگین و پرخطر دانست و از هیئت های استانها خواست، با جذب و تعامل با مدیران بخش های تولیدی و صنعتی استانها، تیم های باشگاهی را راه اندازی و در مسابقات مهم برون مرزی شرکت کنند.
قمری روز گذشته جهت شرکت در مجمع انتخابات هیئت دوچرخه سواری به مازندران سفر کرده بود.
نظر شما