به گزارش خبرنگار مهر، احمد صادقی عصر شنبه درحاشیه بازدید از طرح های راه و شهرسازی استان مرکزی در شهرخمین افزود: این راه ها به طول یک هزار و 905 کیلومتر در شهرهای کشور در حال ساخت است که تا پایان سال جاری در دسترس قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه ها از سال 84 آغاز شده اظهار کرد: برخی از آنها شامل بزرگراه کنارگذر بومهن ورودی استان تهران از سمت قائم شهر و ساری، افتتاح راه آهن میاندوآب به مهاباد، کنارگذر تبریز به زنجان، بزرگراه ابرکوه و یزد، بهسازی محور طبس به یزد و کنارگذر غربی تبریز است.
صادقی با تاکید بر توجه ویژه دولت به توسعه راه های کشورتصریح کرد: مصوبات سفر ریاست جمهوری در بخش حمل و نقل زیاد است که این نشان دهنده اهمیت توسعه و استاندارد راه ها و توجه ویژه دولت به این بخش است.
اختصاص 13 میلیارد ریال به محورهای مواصلاتی شهرستان خمین
معاون وزیر راه و شهرسازی از اختصاص 13 میلیارد ریال به محورهای مواصلاتی شهرستان خمین خبر داد و گفت: برای تکمیل دو تقاطع غیرهمسطح محورهای مواصلاتی شهرستان خمین این اعتبار مصوب شده که بزودی تخصیص داده می شود.
وی اضافه کرد: این میزان اعتبار برای تقاطع کمربندی خمین در محور محلات و تقاطع خمین به اراک هزینه خواهد شد که امیدواریم با تخصیص این اعتبار اوایل سال آینده شاهد بهره برداری از این محورها باشیم.
برنامه ریزی برای تامین اعتبار پروژه های ضروری و نیمه تمام استان مرکزی
وی با ابراز رضایت از پیشرفت فیزیکی این پروژه ها، گفت: برنامه ریزی لازم برای تامین اعتبار پروژه های ضروری و نیمه تمام استان مرکزی صورت می گیرد.
رییس راه و شهرسازی خمین نیز در این بازدید محورهای مواصلاتی به شهرستان خمین را شامل 'خمین – اراک'، 'خمین – گلپایگان'، 'خمین – محلات'، 'خمین – الیگودرز'، 'خمین – شازند' و 'دلیجان به خمین و الیگودرز' برشمرد و گفت: برای تکمیل و دو بانده شدن راه های مواصلاتی این شهرستان به یکهزار و 710 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
محمدمهدی رمضانی افزود: در صورت تخصیص این اعتبار، برای تکمیل شش راه اصلی و مواصلاتی به خمین هزینه خواهد شد.
شهرستان خمین 525 کیلومتر راه ارتباطی شامل 140 کیلومتر راه اصلی و 360 کیلومتر راه روستایی و بزرگراه دارد.
نظر شما