به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام موسی احمدی صبح یکشنبه در نشست با کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در عرصه سلامت این شهرستان گفت: بهداشت و درمان در کنار بحث اشتغال یکی از دغدغههای اصلی و اولویت کاری است که به طور ویژه مسایل مربوط به آن پیگیری میشود.
وی با تاکید بر نظارت ویژه بر پروژهها و پیگیری در راستای رفع مشکلات گفت: هر جا نظارت قوی بوده و پیگیری به طور مستمر انجام شده به نتایج مطلوبی رسیدهایم و هر کجا نظارت ضعیف بوده نتایج نیز دیرتر حاصل شده است لذا مدیران به آنچه که دارند قانع نباشند.
احمدی با بیان اینکه در خصوص بیمارستان دیر حساسیت بسیار زیادی داریم، ادامه داد: از همین حالا پیگیر تامین تجهیزات بیمارستان هستیم و قولها و وعده های بسیار خوبی نیز گرفته ایم و با حساسیت این موارد را دنبال می کنیم و انشاالله در بحث تجهیزات مشکل خاصی نداریم اما در بحث تامین نیروی متخصص انتظار داریم دانشگاه علوم پزشکی نگاه ویژهای به این بیمارستان داشته باشد.
در ابتدای این نشست رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر به دستاوردها و مشکلات حوزه بهداشت و درمان این شهرستان اشاره کرد و گفت: با تلاشهای همکاران بهداشت و درمان خوشبختانه شهرستان دیر دارای شاخصهای مطلوبی در حوزه سلامت است.
حسن فخرایی با بیان اینکه در بهترین حالت وزارت بهداشت تنها قادر است که 20 درصد بر روی سلامت جامعه تاثیر گذار باشد و مابقی بر عهده دیگر دستگاهها است، افزود: تحقق سلامت در جوامع هموراه در سه سطح صورت میگیرد که سطح اول شامل پیشگیری از مخاطرات سلامت، سطح دوم شامل کنترل مخاطرات سلامت و سطح سوم شامل احیای پتانسیلهای از دست رفته ناشی از مخاطرات سلامت است که اجرایی کردن این سه سطح بر عهده همه دستگاههای اجرایی یک جامعه است.
نظر شما