به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم توکلی در جلسه هماهنگی آغاز طرح پلاک کوبی دام های جنوب کرمان که با حضور جمعی از مسئولین جنوب کرمان برگزارشد اظهارداشت: پدیده شوم قاچاق دام موجب به خطرافتادن سلامت دام وانسان می شود.
وی افزود: یکی از سرمایه های بزرگ مملکت ما دام است.
مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان با اشاره به سیاست های درنظرگرفته شده سازمان دامپزشکی کشور برای مقابله با پدیده شوم قاچاق دام تصریح کرد: سازمان دامپزشکی به عنوان متولی اصلی بهداشت دام و فرآورده های خام دامی مطرح است.
توکلی با بیان اهمیت طرح پلاک کوبی دام ها درجنوب کرمان خاطرنشان کرد: دامپزشکی خود را در زمینه اجرای این طرح ملزم می داند.
وی با بیان اینکه تا زمانی این طرح اجرا نشود شناسایی دام های بومی از غیربومی سلیقه ای می شود بیان داشت: ما برای رفاه حال ارباب رجوعان و دامداران تمام تلاش خود را انجام می دهیم.
لزوم جلوگیری از قاچاق دام به جنوب کرمان
فرماندار جیرفت با اشاره به اینکه مسئولان جنوب کرمان با تمام اهرمها در خدمت سیاستهای دامپزشکی هستند گفت: جلوگیری از قاچاق دام به جنوب استان کرمان ضروری است.
ابراهیم غنچه پور در جلسه هماهنگی آغاز طرح پلاک کوبی دام های جنوب کرمان در محل اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان اظهار داشت: برگزاری این جلسه به سلامت جامعه بستگی دارد و یک کار بسیار اصولی و فنی است.
وی افزود: اگر این طرح به جلوگیری از قاچاق دام کمک کند طرح بسیارخوبی است.
فرماندارجیرفت با بیان اینکه برای اجرای این طرح باید فرهنگ سازی و اطلاع رسانی کنیم تصریح کرد: با تمام اهرم ها در خدمت سیاست های دامپزشکی هستیم.
فرماندارجیرفت با اشاره به اهمیت راه اندازی کشتارگاه صنعتی دام در این منطقه خاطرنشان کرد: ما تسهیلات لازم را برای احداث کشتارگاه صنعتی در اختیار بخش خصوصی خواهیم گذاشت.
شهرستان عنبرآباد در خطر قاچاق دام قرار دارد
اسماعیل کمالی، معاون برنامه ریزی فرمانداری عنبرآباد در جمع فعالان دامپزشکی جنوب کرمان اظهار داشت: برای اجرای این طرح سهمیه شهرستان ها باید مشخص شود.
وی افزود: شهرستان عنبرآباد با توجه به هم مرز بودن با استان سیستان وبلوچستان خطر قاچاق دام را احساس می کند.
معاون برنامه ریزی فرماندار عنبرآباد گفت: این طرح باید به خوبی اجرا شود و در بین دامداران جا بیفتد تا موجب افزایش قاچاق دام نشود.
نماینده فرمانداری منوجان نیز در این جلسه گفت: ما باید به دامداران برای اجرای این طرح اطمینان لازم را بدهیم.
در این جلسه با حضورابراهیم غنچه پور فرماندارجیرفت،اسماعیل کمالی معاون برنامه ریزی فرمانداری عنبرآباد،ابراهیم توکلی مدیرکل دامپزشکی جنوب و نمایندگانی از فرمانداری های شهرستان های فاریاب و منوجان حضورداشتند.
هیچ مورد مثبت بیماری سل در دام های جنوب کرمان مشاهده نشده است
معاون فنی دامپزشکی جنوب کرمان گفت: هیچ مورد مثبت بیماری سل در دام های جنوب کرمان مشاهده نشده است.
خوبیار مشایخی با بیان اهمیت مبارزه با بیماری های مشترک انسان ودام اظهارداشت:در ده ماهه سالجاری بیش از 3 هزارو 900 راس دام سنگین در گاوداری های صنعتی وسنتی تحت پوشش تست سل قرار گرفتند.
وی افزود:در تست های انجام شده هیچ مورد مثبت بیماری سل در دام مشاهده نشده است.
معاون فنی دامپزشکی جنوب کرمان همچنین با اشاره به اینکه بیش از 2هزار500 راس دام سنگین نیز تحت پوشش تست بروسلوز قرارگرفته اند تصریح کرد:بیماری بروسلوز یا همان تب مالت از مهمترین بیماری های مشترک میان انسان ودام است.
صدورگواهی حمل دام فقط با گذرندان دوره قرنطینه وپلاک کوبی
مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان گفت: خروج دام از منطقه فقط با گذراندن دوره قرنطینه وپلاک کوبی امکان پذیراست.
ابراهیم توکلی اظهارداشت: صدورگواهی حمل دام از منطقه فقط با گذراندن دوره قرنطینه وپلاک کوبی امکان پذیراست.
وی افزود: پلاک های که در این طرح مورد استفاده قرار می گیرد دارای بارکد مخصوص است.
توکلی با اشاره به فراهم شدن زیرساخت های لازم جهت انجام طرح پلاک کوبی دام ها تصریح کرد: این طرح با همکاری چهار مرکز مایع کوبی بخش خصوصی انجام می شود.
وی با اشاره به مزایای این طرح خاطرنشان کرد: هر دام پلاک با بارکد مخصوص خود را دارا می باشد که در سیستم یکپارچه قرنطینه تا محل کشتارگاه وکشتار قابل ردیابی می باشد.
توکلی گفت: اجرای این طرح موجب شناسایی دام های بومی وغیر بومی می شود.
نظر شما