به گزارش خبرنگار مهر، صفر شمس ظهر شنبه در نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی همدان با نماینده مردم شهرستان همدان و فامنین با اشاره به در حال ساخت بودن بخش سوختگی بعثت با 36 تخت گفت: این بخش هماکنون 37 درصد پیشرفت فیزیکی دارد در صورت بهره برداری مشکل استان همدان و استانهای مجاور حل میشود.
وی با اشاره به مشکلات بودجهای دانشگاه که کارشناسانه اعلام شده، گفت: کسری اعتبارات در بخش دانشجویی و کمبود اعتبار در بخش درمان مشهود است به طوریکه حق جذب، از منابع داخلی دانشگاه تأمین میشود و کسری اعتبارات مانع از پرداخت بازنشستگی و حق مسکن شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به فشارهای وارده بر درآمد اختصاصی بیمارستانها گفت: چنانچه سال آینده از بودجه دانشگاه های علوم پزشکی دفاع نشود، در سال 92 با کسری بودجه مواجه میشویم و مشکلات عدیدهای به وجود میآید.
هفت رشته فلوشیپ در دانشگاه علوم پزشکی همدان فعال است
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز تفاوت دانشگاه علوم پزشکی با دیگر دانشگاهها را مورد اشاره قرار داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی نیروهایی تربیت میکند که در این مجموعه به کار گرفته می شوند و باید برای تربیت نیروهای کارآمد تلاش کرد.
محمد فلاح با اشاره به اهمیت تحصیلات تکمیلی گفت: هماکنون 22 رشته تخصصی در استان همدان شامل 12 رشته پزشکی، 10 رشته دندانپزشکی و هفت رشته فلوشیپ در دانشگاه فعال است.
وی با بیان توانمندی برای تربیت نیروی فوق تخصص گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان چهار هزار و 300 دانشجو و شش رشته PHD دارد که این تعداد در پذیرشهای بعدی به حدود چهار هزار و 500 دانشجو میرسد.
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی همدان مهمترین مسئله را فضای فیزیکی خواند و گفت: راهاندازی و تأسیس دانشکدههای جدید اقماری میتوان فرصت یا تهدید باشد زیرا با توجه به مشکلات مالی موجود توان دانشگاه برای اداره دانشکدههای دور از مرکز کم است.
نظر شما