۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۸:۱۷

نظارت بر تشكلهاي ديني به سياستهاي كلان اجرايي نياز دارد

مسئول تشكلهاي ديني سازمان تبليغات مازندران با اشاره به ضرورت نظارت بر فعاليت تشكلهاي ديني به منظور بروز هر گونه بدعت و خرافه ، يادآورشد : اين نظارت براي سراسري شدن ، نياز به طرحهاي بنيادي ، حمايت و سياستهاي اجرايي در سطح كلان دارد .

خيرالله نجفي مسئول تشكلهاي ديني سازمان تبليغات اسلامي استان مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : مجموعه اي از فعاليتهاي فرهنگي ، ديني و اعتقادي در قالب تشكل هاي غير دولتي با عناوين هيئت هاي مذهبي ، كانونهاي فرهنگي انجمنهاي اسلامي ، تشكلهاي بانوان و جامعه مداحان در سطح استان مازندران فعال هستند كه رقمي بالغ بر 2000 تشكل را شامل مي شود.

وي با اشاره به اينكه فعاليت اين گروه در گسترش اهداف ديني و باورهاي اعتقادي و همچنين جذب نوجوانان و جوانان ، بسيار مؤثر است ، گفت : فعاليت مناسب تشكلهاي ديني در توسعه مفاهيم فرهنگ عمومي در مناسبتهاي مختلف ، بويژه ماههاي محرم ، صفر و رمضان  بسيار سازنده است ، اين تشكلها با ارائه ويژه برنامه به مناسبتهاي مختلف و همچنين استفاده از ابزارهاي تبليغاتي چون بروشور ، پوستر و تراكت ، در راستاي اهداف خود فعاليت مي كنند .

نجفي با تأكيد به ضرورت نظارت بر عملكرد اين تشكلها ، به منظور جلوگيري از بروز هرگونه بدعت ، نوآوري و خرافه ، گفت : براي اين منظور ، تشكلها ساماندهي مي شوند كه بر اساس آن تشكلها پس از شناسايي ، كد گذاري رايانه اي شده و علاوه بر اقدامات نظارتي ، مورد حمايت نيز قرار مي گيرند .

وي گفت : به منظور حمايت و نظارت لازم ، مسئولان نظارتي ، طي بازديد از تشكلها ، اقدام نظارتي را انجام خواهند داد . در همين راستا ، به مناسبتهاي مختلف و خاص ، جلسات توجيهي نيز براي تبيين اهداف و روشنگري اذهان برگزار مي شود .

کد خبر 181460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha