طراح آثار ارائه شده در نمایشگاه نقش بندان خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این نمایشگاه در دو بخش راه اندازی شد که بخش اول آن با محوریت جنگ زده های خوزستان و بخش دوم درباره بن مایه های نقش های ایرانی بود.
هادی بحرانی گفت: در این نمایشگاه رضا عامری سه اثر نقاشی و الهام منادی 9 اثر که بر روی سفال انجام شده بودند را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند.
بحرانی افزود: برخی از طرحها نیز به صورت فرش در نمایشگاه عرضه شدند. همچنین بن مایه های نقشهای ایرانی شامل اسلیمی، خنایی، مهراب و آسمان خیام نیز در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شدند.
این هنرمند درباره طرح های بخش نقش بندان خوزستان توضیح داد: بخش نقش بندان خوزستان عمدتا بر روی جنگ زده های خوزستان به صورت زن نخل، مرد نخل و زیگورات شوش که در ابعاد 3 در 3 متر بود، منار و نقش های عیلامی کار شده بود.
بحرانی همچنین یادآور شد: طرحی با نام «ابو ورده» که ریشه تاریخی منطقه بوارده آبادان را نشان می دهد و طرحی بومی با نام «اخذنچن تنور» به معنای تنور ببرید نیز درباره یک خانم فروشنده تنور است که در نمایشگاه ارائه شدند.
این هنرمند خوزستانی افزود: هدف از اجرای این نمایشگاه نشان دادن فرهنگ خوزستان و دردهای جنگ زده های این استان است. همچنین به نمایش گذاشتن بن مایه های نقش های ایرانی که چندین سال است بر روی آن کار می کنیم نیز از دیگر اهداف ما بود که مردم با آن ارتباط خوبی برقرار می کنند.
به گزارش مهر، نمایشگاه نقش بندان خوزستان و بن مایه های نقش هایی ایرانی با 60 اثر هنری در گالری کمال الدین بهزار در تهران برگزار شد.
نظر شما