۲۹ بهمن ۱۳۹۱، ۹:۴۶

مبلغان مسیحی در ایران (از صفویه تا انقلاب اسلامی) منتشر شد

مبلغان مسیحی در ایران (از صفویه تا انقلاب اسلامی) منتشر شد

مبلغان مسیحی در ایران (از صفویه تا انقلاب اسلامی) نوشته ویدا همراز به همت انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در 334 صفحه منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «مبلغان مسیحی در ایران (از صفویه تا انقلاب اسلامی)» مجموعه به هم پیوسته سیر فعالیت هاي مذهبی اجتماعی فرهنگی مبلغان مسیحی را بررسی کرده و به ابعاد مختلف فعالیتهاي فرقه ها و انجمنهاي تبشیري در ایران پرداخته است.

قرنهاست بنیانهاي فرهنگ تبلیغ مسیحیت به عنوان یک ابزار تهاجم فرهنگی غرب به درستی شناخته نشده است. در این کتاب با هدف ارائه مستندات تاریخی و چهره اي روشن از میسیونرهاي مسیحی و اقدامات آنها در ایران صورت می گیرد و تلاش می شود تا فصلی مهم از تاریخ روابط فرهنگی ایران و نیز تاریخ زندگی یکی از اقلیتهاي مذهبی ایران را یکجا ارائه دهد.

کتاب حاضر این کاربرد را خواهد داشت که هوشیاري جامعه و نهادهاي ذیربط را به مسئله اي که ظاهر اً به تاریخ پیوسته ولی همواره در حال فعالیت و بروز شدن است جلب کند و همچنین آگاهی عمومی در این زمینه را افزایش دهد.

١- علل حضور مبلغان مسیحی در ایران چه بوده است؟  ٢- حضور مبلغان مسیحی چه تاثیري بر جامعه ایرانی داشته است؟  ٣- ابعاد گوناگون فعالیت آنها در هر زمان چه بوده است؟ ٤- چرا ایران به عنوان حوزه تبلیغی مورد توجه میسیونرهاي مسیحی قرار داشت و فرقه هاي مختلف کاتولیک و پروتستان به ایران آمدند؟ ٥- این مبلغان چه روش هایی براي تبلیغ داشتند و چرا این روش ها را اتخاذ کردند؟ سؤالاتی است که این کتاب در صدد پاسخگویی به آن است.

در این کتاب از اسناد سازمان اسناد ملی، وزارت امور خارجه ایران، اسناد مرکز مطالعات تاریخ معاصر ایران، وزارت ارشاد اسلامی و انجمن مبلغان پرسبیترین در آمریکا و ... استفاده شده است. در عین حال با چند نفر از مبلغان مسیحی و دست اندرکاران امر تبلیغ در ایران هم مصاحبه هایی صورت گرفته است و از اطلاعات شاهدان استفاده شده است.

سه فصل این کتاب به شرح زیر است: فصل اول: تاریخچه فعالیت مبلغان مسیحی در ایران، فصل دوم: شیوه هاي تبلیغی مبلغان مسیحی در ایران و فصل سوم: واکنش جامعه ایرانی در برابر فعالیت مبلغان مسیحی.

کتاب «مبلغان مسیحی در ایران (از صفویه تا انقلاب اسلامی)» نوشته ویدا همراز به همت انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در 334 صفحه منتشر شد.

کد خبر 1816842

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha